Follow:
Umum

Promosi Shaklee Ogos 2018 – Vivix dan Skincare Youth

Assalamualaikum

Selamat datang Ogos 2018. Ogos ni bulan kelahiran mak yang melahirkan Ros dan juga bulan kelahiran anak Ros yang kedua. Special sangat Ogos.

Bertambah special bila Ros dapat tahu pasal promo Shaklee bulan ni. Best sangat. Customer Ros ramai yang tunggu promo ni.

Dengan rasa gembiranya, Ros nak share dengan anda promosi Shaklee Ogos 2018.

Jemput tonton video pendek Ros.

Jom tengok produk Shaklee mana yang ada offer.

1. Vivix

Beli 2 botol, dapat 5% diskaun

Vivix banyak membantu pesakit diabetes, sakit lutut, orang yang nak lebih bertenaga, nak awet muda dan sebagainya.

Kalau anda beli 2 botol, dapat 5% diskaun. Dengan pembelian 2 botol juga, anda sebenarnya layak dapat FREE membership dan FREE postage. Tak lupa juga, bulan hadapan anda akan dapat cash bonus.

Beli 6 botol, dapat 7 botol

Yang ni lagi best, dapat percuma 1 botol Vivix lagi bila anda beli 6 botol. Selain guna untuk diri sendiri, hadiahkan lah Vivix untuk mak ayah dan mertua sekali.

Vivix membantu meningkatkan tahap kesihatan mereka. Mereka akan jadi lebih sihat dan bertenaga di usia emas.

 

2. Youth Skincare

Intensive Treatment and Repair Set
Renew and Maintain Set

Kalau anda belum cuba Skincare organik terbaik Malaysia ni, grablah bulan ni. Shaklee bagi FREE Facial Cleanse and Firm Device.

Harga device ni boleh tahan mahal juga. Tapi dengan pembelian Skincare Youth, anda boleh dapat device ni secara percuma je.

Device ni banyak kegunaan. Bukan untuk cuci muka dan urut muka semata-mata, boleh guna untuk urut belakang badan untuk ibu menyusu dan juga urut siku untuk lembutkan kulit yang kasar.

Best sangat kan.

Untuk dapatkan Vivix atau Skincare Youth, anda boleh hubungi Ros di 019-367 3245.

Ros merupakan pengedar Vivix dan juga pengedar Youth di Damansara dan kawasan sekitarnya.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.