Follow:
Kulit Cantik

[Testimoni Youth] Skincare Organik Untuk Kulit Kering

Assalamualaikum

Kulit kering memerlukan Skincare organik untuk melembapkan kembali kulit. Skincare yang ada bahan kimia boleh menjadikan keadaan kulit semakin teruk. Jadi, pemilihan Skincare yang betul akan menyelamatkan kulit anda dari terus rosak.

Ros ingin kongsikan pengalaman Puan Elly yang ada masalah kulit kering yang kronik. Apa yang Puan Elly buat untuk atasi masalah kulit kering dan kusam?

 

Pengalaman Puan Elly Fhriscka Matin yang ada masalah kulit kering yang sangat teruk

Puan Elly bekerja dalam bidang oil and gas. Terdedah kepada cahaya matahari setiap hari adalah perkara yang tidak dapat dielakkan. Akibatnya, kulit beliau jadi sangat kering dan menggelupas. Sinaran uv telah merosakkan kulitnya sehingga kulit beliau jadi gelap dan kusam.

Sampaikan anak kecilnya juga boleh mengeluarkan ayat yang paling menyedihkan hatinya “Ummi, kenapa muka Ummi buruk?”

Kalau anak Ros lah yang cakap macam tu, Ros akan menangis sebab mesti betul apa yang mereka cakap tu. Budak kecil kan jujur.

Itu belum lagi rasa rendah diri yang teramat sangat untuk berhadapan dengan ahli keluarga terutamanya suami sendiri. Nak berjumpa dengan suami pun malu, apatah lagi nak berjumpa dengan kawan-kawan. Sebolehnya Puan Elly akan cuba mengelak daripada keluar berjumpa kawan-kawan.

Tak sanggup nak lihat respon kawan-kawan bila tengok kulit mukanya yang teruk itu.

Sebaik sahaja Shaklee lancarkan Skincare organik Youth, terus Puan Elly dapatkan full set untuk dirinya sendiri agar beliau dapat atasi masalah kulit wajah beliau secara menyeluruh.

Selepas amalkan Skincare Youth, keyakinan beliau meningkat. Anaknya pun makin happy tengok ummi makin cantik. Bolehlah bergambar banyak-banyak dengan anak.

 

Apa yang ada dalam Skincare Organik Youth yang membantu masalah kulit kering dan kusam?

Dalam Intensive Treatment and Repair Set, terdapat 6 item yang memainkan peranan yang besar untuk melembapkan kulit yang kering dan kusam.

  1. Luminous Gel Oil Cleanser
  2. Perfecting Skin Toner
  3. Age Defense Moisturizer SPF 50
  4. Advanced Renewal Night Cream
  5. Youth Activating Serum
  6. Radiance C+E

 

Jom tengok keadaan kulit Puan Elly selepas 4 bulan amalkan Skincare Youth.

 

Anda juga memiliki masalah kulit kering dan kemerah-merahan seperti Puan Elly Fhriscka Matin?

 

Usah risau. Anda juga boleh atasi masalah kulit kering dan kusam dengan Skincare Youth. Kalau Puan Elly boleh memiliki kulit yang lebih sihat, anda pun mestilah boleh.

Youth is hope.

Youth adalah harapan untuk mereka yang ada masalah kulit kering dan sensitif.

Baca juga testimoni Youth >> atasi masalah kulit kusam dan berminyak.

 

Bagaimana Nak Order Intensive Treatment and Repair Set?

Ini dia Intensive Treatment and Repair Set.

 

Dengan pembelian Intensive Treatment and Repair Set, anda layak mendapat:

 

Anda boleh hubungi Ros di 019-367 3245 atau klik terus link ini >> www.wasap.my/60193673245 untuk mendapatkan pakej menarik di atas.

 

Untuk pembelian pantas, anda boleh buat pembelian menerusi laman website Shaklee. Klik saja button ORDER NOW di bawah.

 

Selepas pembelian, whatsapp Ros di >> www.wasap.my/60193673245 untuk Ros ajarkan cara pakai Skinacre Youth ini.

Youth adalah harapan untuk mereka yang memiliki kulit yang sangat kering dan sensitif.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.