Follow:
Kulit Cantik, Skincare Youth

Hilangkan Jeragat Dengan Skincare Youth

Assalamualaikum

Anda dah cuba bermacam-macam produk hilangkan jeragat? Krim jeragat di watson dah beli tapi tak berkesan juga. Krim jeragat di Guardian pun dah cuba. Tetapi jeragat tetap tak hilang. Dah pergi semua farmasi tanya apa ubat jeragat yang paling berkesan di farmasi, tapi jeragat tetap ada?

Nak hilangkan jeragat bukan kena pakai benzoil peroksida untuk jeragat pudar tapi sebenarnya nak kena atasi masalah jeragat tu dari dalam juga.

Sebelum Ros perkenalkan kepada anda skincare terbaik untuk jeragat yang semestinya selamat dan berkesan ini, Ros nak kongsikan dahulu testimoni Sis Anne.

 

Testimoni dari Sis Anne:

Ni pipi kanan sy.

A tu 3 ari guna youth jeragat kuar mengejut. Melarat2 1 pipi. Pipi kiri pun sama. Kat 2 week jugak la kuar macam merayap2 bintik2 itam tu.

B tu pic ari ni baru kejap tadi snap coz nak buat testimoni kat sini 😅
Pic ni muka free, tanpa sapu apa2 pun. Just cuci muka ngan cleanser youth nak zohor tadi je.

Dlm tempoh guna youth tu macam2 hal jadi kat kulit 😂.. masa tu sy guna full set. Selain jeragat kuar, kulit muka jadi cam sensitif gitu. Mudah merah, gatal. Merah n gatal ni ilang bila sapu krim malam. Petang pun sy sapu krim malam 😅 pasal kulit rasa sejuk n kurang merah gatal tu.

Kawan grup ni suggest just guna basic set je dulu. So sy guna basic sampai 2 month. Alhamdulillah merah n gatal2 tu takde langsung. Kat 2 month tu baru perasan jeragat ada yg pudar.

Now dah kat 3 month youth, baru 3 minggu sy guna serum (guna malam 1x seminggu sahaja). Dan baru minggu ni sy start guna radiance c&e. 1 kapsul boleh guna 4x (4 malam).

 

Hasil konsisten dan meneruskan penggunaan Skincare Youth, jeragat Sis Anne semakin pudar kan. Kalau anda perasan, kulit dia pun dan makin cerah dan tegang.

 

Masih nak cuba cara hilangkan jeragat dengan kunyit? Atau anda masih nak cuba hilangkan jeragat dengan ubat gigi? Ada juga yang beri petua hilangkan jeragat dengan baking soda.

Tetapi berkesankah cara itu?

 

Selain menggunakan Skincare Youth, anda juga boleh baca entri Ros >> Cara Atasi Jeragat Di Muka Secara Semulajadi

Artikel berkaitan >> Produk Hilangkan Jeragat Akibat Hormon Tak Seimbang

Ingin dapatkan Skincare Youth tetapi risau jeragat makin naik selepas guna Youth nanti?

Ros cadangkan anda dapatkan Skincare Youth dengan pengedar sah Skincare Youth yang menggunakan sendiri Youth supaya dia benar-benar dapat membimbing anda sekiranya anda ada sebarang kemusykilan. Perubahan yang berlaku tu sebenarnya adalah tindak balas kulit anda sedang dipulihkan. Jangan gelabah. Consult sahaja pengedar sah Youth anda.

Untuk pengetahuan anda, Ros merupakan pengedar sah Skincare Youth Damansara. Ros sangat gembira dengan keadaan kulit Ros selepas mengamalkan Youth sejak Februari 2018.

Anda boleh hubungi Ros di 019-367 3245 untuk konsultasi atau klik sahaja link ini >> www.wasap.my/60193673245.

 

Bagaimana nak dapatkan Skincare Organik Youth ini?

Anda boleh klik button ORDER NOW di bawah untuk pembelian melalui website Shaklee yang dijamin mudah, cepat dan selamat. Pembayaran boleh dibuat melalui debit kad dan juga kredit kad MASTER atau VISA.

 

Untuk mengetahui jika ada sebarang promosi menarik untuk produk kecantikan muka terbaik untuk hilangkan jeragat ini, anda boleh whatsapp dahulu Ros di 019-367 3245 atau klik link ini untuk terus ke whatsapp Ros tanpa perlu save number >> www.wasap.my/60193673245

Untuk promosi Ogos 2018, dengan pembelian Skincare Youth Intensive Treatment and Repair Set, anda akan dapat limited YOUTH Facial Cleanse and Firm Device. Baca selanjutnya di entri ini.

Youth is HOPE untuk mereka yang dah lama tercari-cari skincare terbaik untuk jeragat.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

  • Reply Zurainny Ismail

    Semakin bertambah usia, semakin mudah jeragat bertambah. Masalah jeragat ni mmg x blh dibiar, kena tangani secepat mungkin. Alhamdulillah, skincare yg akak guna setakat ni dpt membantu, asalkan pemakaian konsisten. Akak yakin Skincare Youth Shaklee ni pun berkesan.

    12 August 2018 at 6:16 pm
    • Reply SirapAnggur

      Betul tu, kena cepat-cepat atasi punca jeragat tu.

      15 August 2018 at 4:16 pm

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.