Follow:
Umum

Review Skincare Youth Shaklee

Assalamualaikum

Harini Ros nak kongsikan review Skincare Youth yang Ros dah guna sejak setahun yang lalu.

Review Skincare Youth

Selepas Ros bertukar daripada Nutriwhite ke Skincare Youth, Ros rasa wowww sangat. 😱 Youth berkali-kali ganda bestttt. Mana taknya korang, Youth ambil masa 8 tahun sebelum dikeluarkan. 8 tahun, bukan 8 bulan, bukan 8 minggu.

Inilah dia Youth Skincare daripada Shaklee. Produk yang Ros guna adalah pencuci muka, toner, moisturizer dengan SPF50, serum, krim malam dan juga Radiance C+E.

Ada juga tambahan produk lain yang Shaklee perkenalkan selepas itu seperti eye treatment dan juga mask. Yang ni Ros belum cuba lagi.

Lama sungguh Shaklee kaji bahan dalam Youth ni. Kos untuk buat kajian ni mestilah banyak juga sebab nak cover semua perbelanjaan buat kajian klinikal tu.

Skincare Youth memang terbukti berkesan secara klinikal. Tak mainlah questionnaires. Memang betul-betul ukur usia kulit mereka guna alat khas. Ada sekumpulan wanita yang kulit diorang diukur ikut skin age index. Lepas amalkan Youth, kulit diorang diukur lagi.

Keputusannya, 100% wanita yang amalkan Youth dapat perubahan positif. Ya, 100%.

Maksudnya, wanita yang ada masalah kulit kusam sebelum ni, kulit makin glowing. Mereka yang ada masalah tona tak sekata, warna dah makin sekata. Tak bertompok-tompok lagi. Mereka yang ada garis-garis halus, dah ada tanda garis semakin pudar.

Yang paling mengagumkan, 2/3 daripada kumpulan wanita tersebut, kulit jadi 10 tahun lagi muda.

Contohnya, sebelum pakai Youth, kulit umur 40 tahun, selepas pakai Youth, kulit dia jadi 30 tahun.

Youth ni 100% natural. Tapi macam mana boleh berkesan?

Of course lah sebab tumbuh-tumbuhan yang digunakan dalam Youth.

Boleh baca entri Ros sebelum ini mengenai >> Youth – Skincare Bebas Bahan Kimia.

Ros sambung pasal tumbuhan botanical dalam Youth dalam entri lain ye.

PS: Youth Starter Set ada BEST OFFER sekarang ni. Tinggal 5 hari lagi. JIMAT RM 200++

Klik terus link bawah ni untuk whatsapp Ros.

📲 www.wasap.my/0193673245

Ros Ahmad – pencinta Youth
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.