Follow:
Umum

Promosi Shaklee Julai 2019- Vitamin C

Assalamualaikum

Hari ni Ros nak kongsikan promosi bulan Julai 2019. Setiap bulan lain offernya. Kali ni tidak diberi diskaun, tetapi dapat produk FREE. Besttt sangat ni sebab harga produk FREE tu boleh tahan. Siapa nak bagi percuma kan.

Bulan ni Shaklee bagi FREE sebotol chewable Vitamin C bila anda beli 3 botol vitamin C sustained release.

Chewable vitamin C boleh diambil oleh kanak-kanak, orang dewasa pun boleh juga. Sementara vitamin c sustained release boleh diambil oleh orang dewasa dan warga emas.

Jadi, 3 botol tu, satu untuk anda. Satu untuk pasangan. Dan satu lagi untuk mak ayah di kampung.

Banyak manfaat Vitamin C ni. Bukan untuk kulit semata-mata. Tapi penting untuk satu badan kita. Boleh tengok poster manfaat Vitamin c kat bawah ni.

Selain promo Vitamin C, Set Welcome To Shaklee telah dilanjutkan sehingga 30 September 2019.

Untung yang belum daftar ahli. Bolehlah jadi ahli Shaklee sekarang dengan mana-mana set tersebut dengan tambahan 10% diskaun.

Woww. Harga ni Ros sebagai ahli Shaklee pun tak dapat.

Jadi, dapatkan segera Set Welcome ni hari ini juga dengan Ros. Ini link whatsapp Ros www.wasap.my/60193673245.

Promosi yang terakhir ni sangat dinantikan oleh pengguna Skincare Youth.  Boleh dapat satu produk Radiance C & E yang berharga RM 412.50 tu secara PERCUMA je.

Nak tahu bagaimana? Lekas whatsapp Ros di 019-367 3245.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.