Follow:
Cergas Dan Bertenaga

Minuman Hilangkan Mengantuk. Lebih Baik Daripada Kopi

Assalamualaikum

Masalah mengantuk boleh jadi masalah yang besar kepada mereka yang bekerja sebagai pemamdu. Bahaya jika tiba-tiba terlelap atau orang kata micro-sleep. Walaupun untuk beberapa saat, boleh mengundang maut jika berlaku kemalangan.

Mengantuk semasa kerja. Mata sama macam kucing ni.

Mereka yang mengendalikan mesin berat perlu kekal fokus pada kerja. Andai tersilap tekan button, boleh membawa kepada masalah dan kerugian kepada syarikat.

Tak kurang juga mereka yang bekerja di pejabat. Mengantuk juga boleh menjejaskan prestasi kerja jika sukar fokus untuk menyelesaikan tugasan yang simple.

Jadi, Ros cadangkan kepada anda untuk mengamalkan minum Cinch Tea. Ia boleh tingkatkan tenaga sekaligus menghilangkan rasa mengantuk itu.

Cinch Tea minuman hilangkan mengantuk

Cinch Tea ni adalah campuran 4 jenis daun tea iaitu matcha green tea, red tea, white tea dan juga rooibos red tea.

Matcha Green Tea Powder

Disediakan secara semulajadi untuk menyimpan semua nutrien yang terdapat dalam daun teh termasuk serat, mineral dan antioksidan.

Red Tea Extract

Salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah adalah polifenol. Polifenol membantu melawan kerosakan badan akibat radikal bebas. Kajian mendapati polifenol boleh mencegah kanser serta menghalang kanser daripada merebak.

White Tea Extract

Juga dikenali sebagai teh hijau muda dengan kandungan antioksidan lebih tinggu berbanding teh hijau.

Rooibos Red Tea Extract

Tumbuhan unik yang berasal dari Afrika Selatan, kaya dengan sebatian polifenol dan antioksidan.

Sebab tu Cinch Tea sangat tinggi dengan antioksidan dan boleh tingkatkan tenaga.

Yang kerap letih, terus boost energy nya lepas minum cinch tea. Minum waktu siang, sampai ke malam belum terasa mengantuknya.

Yang mengantuk, terus cerah biji mata the lepas ambil cinch tea. Sesuai untuk mereka yang nak stay up atau tido awal dan bangun awal untuk buat kerja.

Mereka yang kerap memandu waktu malam, elok juga minum cinch tea sebelum mulakan perjalanan yang panjang. Cinch tea bantu segarkan mata dan kurangkan rasa mengantuk.

Yang nak elak minum minuman manis atau kopi, cinch tea ni pilihan yang lebih sihat. Tiada gula atau pemanis, tiada perisa tiruan dan juga tiada pewarna.

100% semulajadi.

Ros kongsikan beberapa testimoni di bawah.

Testimoni Cinch Tea Hilang Mengantuk

Haaaa.. best sangat kan kesan Cinch Tea ni.

Boleh hubungi Ros di 019-367 3245 untuk order. Atau klik terus link whatsapp Ros ni >> www.wasap.my/60193673245.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.