Follow:
Cergas Dan Bertenaga, Detox

Kenapa Perlu Detox? Apakah Persediaan Sebelum Detox?

Sedar tak korang yang sekarang ni makin banyak bahan pencemaran dalam udara yang kita sedut setiap hari.

Bukan tu je. Dalam makanan kita pun ada pestisid. Akibat tak cuci bersih-bersih sebelum memasak.

So, makin lama, makin bertimbun toksin dalam badan kita.

Macam aircond rumah kita, bila rasa tak sejuk dah, kita akan buang habuk yang melekat. Lepas buang habuk, baru aircond kita berfungsi dengan baik. Baru rasa nyaman macam di Cameron Highland bila setting 18 degree.

Organ detox kita pun macam tu. Kena tolong servis dia supaya dia boleh berfungsi dengan optimum lepas kita buat detox.

Tanda-tanda Kena Buat Detox

Ros kongsikan antara tanda-tanda korang perlu buat detox ni.

  1. cepat letih
  2. kurang bersemangat
  3. cepat marah
  4. kulit kusam
  5. badan makin berat
  6. craving terhadap makanan manis
  7. susah tidur
  8. kembung perut
  9. sembelit
  10. alergik

Ros dah buat detox 7 hari ni. Besssttt sangat. Berat Ros turun, inch loss pun ada. Yang paling best body age Ros muda 3 tahun daripada sebelum buat detox.

Of course lepas buat detox ni, Ros lagi bersemangat dan bertenaga untuk uruskan hal bisnes dan juga keluarga.

7 hari je kesan yang Ros dapat sangat bestt. Jadi, Ros nak ajak korang buat detox juga supaya korang boleh dapat kesan yang best macam Ros.

Persediaan Sebelum Detox 7 Hari

Jemput tonton persediaan sebelum korang buat detox 7 hari.

Jika belum pernah detox sebelum ni, korang wajib buat detox secepat mungkin.

Bagaimana Nak Join Detox?

Pengambilan ahli group detox Ros dah dibuka.
Whatsapp Ros di 019-367 3245 atau klik sini untuk terus ke >> whatsapp Ros.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.