Follow:
Umum

3 Cara Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Assalamualaikum

Ros nak kongsikan dengan anda 3 cara untuk menjadi ahli Shaklee. Bila dah jadi ahli Shaklee, anda boleh terus menikmati harga ahli yang jauh lagi JIMAT berbanding membeli produk Shaklee pada harga retail.

Alang-alang makan produk Shaklee, lebih baik anda terus mendaftar jadi ahli. Andai kata cukup minimum point pada bulan tersebut, anda layak dapat cash back pada bulan berikutnya.

Tak semestinya lepas jadi ahli kena menjual produk. Namun, jika anda berminat untuk menjadi bisnes Shaklee, Ros berbesar hati untuk tunjukkan jalan untuk menjana income 2-3-4 angka melalui Shaklee.

Sebelum tu, jom tengok 3 cara untuk menjadi ahli Shaklee.

1. Bayar Yuran Keahlian Sebanyak RM 35

Bermula Mac 2020, yuran keahlian Shaklee telah diturunkan kepada RM 35. Tiada lagi hardcopy starter kits akan dihantar. Sebaliknya, anda boleh mendownload starter kits Shaklee di laman web Shaklee.

2. Dapatkan Keahlian Percuma Bila Buat Belian Produk 100 point

Setiap produk Shaklee ada point nya yang tersendiri. Sebagai contoh Vitamin C Sustained Release Shaklee – 22 UV. UV itulah pointnya.

Untuk mendapatkan keahlian secara percuma, anda boleh buat belian 5 botol Vitamin C.

5 x 22 UV = 110 UV.

Sudah layak untuk mendapatkan keahlian percuma.

3. Buat Pembelian Mana-Mana Welcome Set Shaklee Untuk Dapatkan Keahlian Percuma Dan Diskaun 10% Lagi

Cara yang ketiga ini sangat menguntungkan ahli baru kerana mereka akan dapat 10% diskaun lagi ke atas harga ahli.

Ada 4 Welcome Set yang boleh anda pilih:

  • Set Pre-Natal

Set ibu hamil ini membantu ibu-ibu yang sedang mengandung mendapat nutrisi yang diperlukan untuk tumbesaran bayi dalam kandungan. Set ini turut membantu menyelesaikan masalah kejang kaki atau simpul biawak.

  • Set Post-Natal

Set ini sesuai untuk ibu dalam pantang dan juga ibu menyusu. Alfalfa dan ESP membantu menggalakkan penghasilan susu ibu. Vitamin C dan ESP pula membantu mempercepatkan penyembuhan luka bersalin. B Complex membantu menenangkan emosi ibu baru lepas bersalin. Pengambilan Omega dapat menurunkan berat badan ibu dengan lebih cepat.

  • Set Daily Essentials

Vitamin yang ada dalam Set Daily Essentials membantu membekalkan nutrisi yang badan kita perlukan setiap hari. Pengambilan vitamin adalah keperluan sekarang ini memandangkan kita susah nak dapat nutrisi yang cukup walaupun sudah mengambil makanan yang seimbang. Ini kerana nutrien dalam sayur-sayuran dan buah semakin berkurangan.

  • Set Youth Starter

Youth Skincare merupakan skincare beyond organik yang tiada bahan kimia berbahaya. Ia sesuai untuk semua jenis kulit. Set Youth Starter mengandungi pencuci muka, toner, pelembap dengan SPF50 dan juga krim malam.

Tak tahu nak pilih mana satu, anda boleh terus whatsapp Ros di 019-367 3245 untuk dapatkan konsultasi atau klik >> nak join jadi ahli.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.