Pengedar Shaklee Taman Tun Dr Ismail, KL

Assalamualaikum

Anda tinggal di Taman Tun Dr Ismail, Kuala Lumpur dan ingin dapatkan produk Shaklee?

Anda boleh hubungi Ros di 019-367 3245 untuk dapatkan produk Shaklee.

Antara Set Shaklee yang diminati ramai:

1. Set Energy For Life ( 2 botol Vivix )

2. Set Daily Essential ( ESP, Vit C, Omega Guard, B-Complex )

3. Set Detoks ( vivix, peppermint, herbalax, DTX, Alfalfa)

4. Set Prenatal ( ESP, Vit C, Omega, B-complex, Ostematrix)

5. Set Postnatal ( ESP, Vit C, Omega, B-complex, Ostematrix, Alfalfa )

6. Set Kecantikan ( Vivix, ESP, Vit C, GLA, Collagen, Omega, Vit E )

Set Kecantikan merupakan set yang paling femes di SirapAnggur.com. Tak kira apa pun masalah kulit anda, Ros akan bantu sedaya upaya Ros untuk memperbaikinya.

Anda boleh rujuk sini masalah kulit yang sedang anda hadapi:

1. Kulit berjerawat
2. Kulit ada parut jerawat
3. Jeragat
4. Kulit kusam
5. Kulit berminyak
6. Kulit tidak anjal

Sebarang pertanyaan dan konsultasi bolehlah hubungi Ros di link whatsapp ini >> http://tanyarosahmad.wasap.my/

Ros boleh COD ke Taman Tun Dr Ismail dan kawasan sekitarnya seperti Mutiara Damansara dan Damansara Perdana.

Cara Nak Dapat Bonus Setiap Bulan

Assalamualaikum

Hari ni merupakan hari bonus bagi pengedar Shaklee yang menjalankan bisnes Shaklee. Kebiasaannya bonus masuk setiap 14hb atau 15hb tanpa gagal.

Syukur Alhamdulillah. Bagi Ros dapat juga bonus dari pendapatan sampingan di tengah bulan selain gaji hakiki di hujung bulan.

Banyak sebenarnya komitmen Ros. Jadi, kenalah cari pendapatan sampingan ni untuk cover perbelanjaan bulanan Ros.

Kerja Ros takde elaun tambahan. Jadi nak duit lebih, dengan bisnes Shaklee Ros boleh dapat.

 

Bagaimana nak dapat bonus setiap bulan dengan Shaklee?

Walaupun tak berbisnes, dengan makan produk Shaklee sendiri, anda boleh dapat bonus pada bulan berikutnya bila anda buat pembelian dalam RM 600 ke atas.

Tu kalau anda beli vitamin Shaklee untuk diri anda dan keluarga. Belilah banyak-banyak terus.

Macam Ros, selain beli vitamin Shaklee untuk Ros dan keluarga, Ros juga jual vitamin Shaklee melalui blog ini dan juga blog RosAhmad.com.

Mentor Ros cakap orang yang Google cari penyelesaian masalah dia dan jumpa kita melalui blog adalah pembeli yang dah sedia duit di tangan. Tinggal kita nak terangkan sikit lagi je lepas tu dia sedia nak bank in duit dah.

Nampak mudah. Tapi tak mudah juga.

Susah? Tak susah juga.

Di sebalik kemanisan dapat duit tambahan di tengah bulan, sebenarnya ada usaha keras yang perlu dilakukan dahulu.

Tapi percayalah. Berbaloi anda berusaha dan bekerja keras awal-awal ni.

Ros sebenarnya sedang mencari bisnes partner untuk dibimbing. Untuk permulaan ni, Ros nak tiga orang je supaya boleh fokus sepenuhnya untuk anda bertiga ni.

Ros akan ajarkan mengenainya teknik halimunan bagaimana nak dapat customer yang sedia nak membeli dengan anda.

Jom ikut team Ros. Kita usaha awal-awal ni untuk kesenangan masa hadapan.

Boleh terus whatsapp Ros di 019-367 3245 untuk masuk team Ros dengan segera.

Sekaranglah masa terbaik untuk bertindak!

Tips Kekal Bersemangat Dalam Apa Jua Yang Dilakukan

Assalamualaikum

Sabtu lepas Ros ada buat sharing dengan kumpulan sokongan bisnes Ros. Dalam group kami, setiap hari ada tugasan yang perlu diselesaikan sebelum cut-off time yang telah disetkan oleh ketua.

Tugasan macam ni banyak mengajar kami untuk asah skill leadership dan beberapa skill lain. Best tau kumpulan sokongan kami.

Dalam kumpulan sokongan kami ada yang suri rumah dan ada yang bekerja sebagai guru, pensyarah dan juga engineer.

Baca juga >> Bagaimana ibu ini mengatasi keletihan menguruskan rumah tangga.

Tajuk sharing Ros adalah bagaimana nak kekal bersemangat dalam apa yang anda sedang usahakan, samada dalam kerjaya atau dalam bisnes.

Jom Ros kongsikan semula 3 isi penting bagaimana nak kekal bersemangat setiap hari.

 

1. Cintai apa yang anda lakukan

Tanpa perasaan cinta, kita sekadar buat apa yang disuruh atau apa yang perlu. Hasilnya ala kadar je nanti.

Tapi bila kita buat dengan penuh perasaan cinta, kita akan buat bersungguh-sungguh. Hasilnya sangat memuaskan hati.

Walaupun belum dapat hasil seperti yang anda nak, tapi anda tahu anda dah buat yang terbaik. InsyaAllah kejayaan pasti akan tiba.

 

2. Bersyukur dengan sekecil-kecil nikmat

Bersyukur merupakan salah satu tanda anda redha dan berserah kepada Allah atas usaha yang telah dilakukan.

Biarkan kita baru merasai kejayaan yang kecil, kejayaan inilah yang perlu disyukuri dan diraikan.

Jika nikmat kecil pun susah kita nak syukuri, bagaimana Allah mahu kurniakan nikmat yang lebih besar?

Tak salah bermula dengan perkara kecil. Konsisten itu lebih baik daripada buat perkara besar. Tapi sekali je buatnya.

 

3. Visualisasikan apa yang ingin dicapai

Teknik ini sangat berkuasa. Umpama anda buat vision board dengan menampal gamabr apa yang anda nak capai dalam tempoh tertentu.

Bila hari-hari tengok, pasti anda bersemangat nak capai impian tersebut.

Bila rasa down, pandang vision board anda. Fikirkan mengenai big why anda, terus anda bangun dan berusaha kembali.

 

Baca juga entri Ros yang ini >> Tubuh lebih bertenaga walaupun sibuk bekerja.

Oklah. Setakat ini sahaja sharing Ros. Semoga bersemangat mengejar impian anda. 🙂

Kisah COD Di Mutiara Damansara Dan Batu Caves

Assalamualaikum

Salam Ramadan.

Bagaimana keadaan anda berpuasa? Tengahari dah rasa tak larat? Baru masuk zohor, perut pun dah berbunyi?

Ros setakat ni alhamdulillah. Tak penat sangat. Masih bertahan sehingga ke waktu berbuka. Masih boleh COD selepas kerja dan selepas berbuka.

Berpuasa tahun ni, setiap kali sahur, Ros minum ESP campur milo. Kalau ada nasi lebih masa berbuka, baru makan nasi. Kalau tak, ESP dan beberapa biji kurma dah cukup bagi Ros. Anda boleh cuba ESP untuk kekal bertenaga sehingga ke petang.

 

Petang tadi Ros sempat COD untuk seorang kakak manis ni di Mutiara Damansara. Selain Mutiara Damansara, Ros boleh COD di Damansara Perdana dan juga Kota Damansara. Ros merupakan pengedar sah Shaklee di Damansara Perdana, Mutiara Damansara dan kawasan sekitarnya.

 

Akak ni nak cuba ESP untuk tambah tenaga. Kebelakangan ni, beliau keletihan. Di tambah lagi dengan diri pun tak sihat. Demam dah 2 hari. Mudah-mudahan ESP dapat membantu akak ni menjalani ibadah puasa dengan lebih cergas dan bertenaga.

 

Malam pula Ros COD Ostematrix yang ramai tengah mencari tu. Al-maklum lah, Ostematrix buatkan badan rasa best je. Takde rasa lenguh-lenguh badan dan sengal-sengal badan. Ramai ibu menyusu, ibu hamil dan ibu berpantang sukakan Ostematrix ni.

Alhamdulillah urusan COD dipermudahkan.

Jika ada yang nak order Shaklee, boleh terus whatsapp Ros di 019-367 3245.

Dah fikir sahur ni nak makan apa?
Jom Ros kongsikan menu 3 minit dengan menggunakan ESP.

Cara-caranya:
Blend kurma yang telah dibuang biji, oat, kismis, 2 sudu besar ESP bersama segelas fresh milk.
Tada… siap.
Mudah dan cepat. 🙂