Cara Nak Hilangkan Parut Jerawat

Assalamualaikum

Siang tadi ada adik manis ni, berumur 29 tahun message Ros nak tahu lanjut mengenai supplemen untuk parut jerawat.

 

Seperti kebiasaannya Ros akan tanya bagaimana, bila masalah parut dia bermula. Parutnya takde lah lama sangat. Bermula lebih 2 tahun lepas akibat suka picit jerawat.

 

Haa.. Bagi yang belum tahu.. Ni Ros nak bagitau..

 

Kalau ada jerawat, biarlah dia pecah sendiri. Ros tahu.. Anda geram sangat tengok benjolan merah-merah tu. Tapi tahankan diri dari pecahkan jerawat tu.

 

Jikalau dipecahkan.. Kesannya boleh memyebabkan muka anda berparut. Lagi teruk kalau berlubang. Jangan sampai nampak macam kawah di bulan pulak. Opss…

Jika nak hilangkan parut jerawat, penting untuk anda mengambil protein untuk ganti sel-sel yang berparut tadi. Protein merupakan makanan sel-sel kulit kita. Bila sel cukup protein, sihatlah sel-sel kita.

 

Serbuk protein yang sangat berkualiti yang Ros cadangkan anda ambil adalah Energizing Soy Protein. Ia dihasilkan daripada kacang soya yang tidak diubah genetiknya.

 

Lagi satu, anda juga digalakkan mengambil supplemen tinggi antioksidan seperti Vitamin C dan juga Vivix.

 

Jom Ros terangkan dahulu mengenai Vitamin C.

 

Satu tablet Vitamin C Shaklee mengandungi 500mg Vitamin C. Yang membuatkan Vitamin C Shaklee berbeza dengan Vitamin C lain adalah Vitamin C Shaklee didatangkan dengan teknologi pelepasan masa.

 

Maksudnya.. Vitamin C akan dibebaskan secara perlahan-lahan. Bukannya sekaligus 500mg masuk dalam badan setelah anda telan.

 

Setiap jam, 100mg Vitamin C akan dibebaskan ke dalam badan kita selama 5 jam.

 

Dalam tempoh 5 jam ini, tubuh anda akan menggunakannya untuk memperbaiki sel-sel yang rosak serta melindungi sel-sel daripada radikal bebas.

 

Satu lagi supplemen yang tinggi antioksidan adalah Vivix.

 

Anda nak tahu tak, dalam Vivix ada satu bahan namanya Resveratrol. Resveratrol dalam Vivix ini sangat berkuasa sehingga 10 kali ganda berbanding supplemen Resveratrol yang lain.

 

Terdapat 4 mekanisme tindakan Vivix. Salah satunya adalah memperbaiki sel daripada peringkat sellular.

 

Bahan yang terdapat dalam Vivix terbukti dalam kajian klinikal melindungi sel DNA daripada rosak. Yang rosak, akan diperbaiki. Jadi, hanya berlaku duplikasi sel-sel yang sihat sahaja.

 

Dengan ini, parut jerawat di wajah anda akan semakin pudar dan rata. 🙂

 

Bila tanya berapa lama akan nampak kesannya… Susah betul Ros nak jawab. Sebabnya ia berbeza mengikut keadaan kulit wajah anda, pemakanan anda serta beberapa faktor lain lagi.

 

Yang penting, anda sebenarnya kena konsisten amalkan 3 supplemen ini. Kalau makan pun selang sehari, makan bila teringat, agak-agaknya boleh nampak kesan tak?

 

InsyaAllah Ros akan guide anda dengan cara makan yang eksklusif untuk mendapatkan kesan yang memuaskan.

 

Boleh hubungi Ros di 019- 367 3245 untuk dapatkan Set Parut Jerawat ini. Jom mulakan misi pudarkan parut jerawat sekarang!

Bolehkah Masalah Jerawat Dirawat Dengan Krim Jerawat?

Assalamualaikum

Perempuan kan.. bila ada sebutir jerawat, tangan tu mulalah taknak duk diam. Kalau sebelum ni muka licin, naik sebutir mesti nak picit. Gatal betul tangan tu.

Akhirnya merebak. Sebutir jadi dua tiga butir. Huwaaa… nangis.

Dah tu. Sebelum ni jerawat timbul kat pipi je. Disebabkan jari tu asyik raba sini, raba sana. Dahi yang dahulunya licin, naik juga jerawat. Huwaa.. nangis lagi..

Mak dah pesan, jerawat jangan dipicit. Tapi dipicitnya juga. Habis merebak bakteria jerawat tu. Siap tinggal parut berlubang lagi. Kan dah menyesal 😂

Tahukah anda yang krim jerawat yang biasa jumpa kat kaunter farmasi tu boleh rawat jerawat untuk masa yang singkat je?

 

Bahan dalam krim jerawat tu iaitu Benzoyl Peroxide tu yang merawat jerawat.

Malangnya, ada banyak kesan sampingan bila guna Benzoyl Peroxide ni. 😭

Antaranya ialah keradangan kulit, kulit jadi kering dan kulit jadi merah-merah.

So tak selesai juga masalah kulit yang anda alami tu.

Ada satu kajian dijalankan oleh University of California mendapati satu bahan namanya Resveratrol bertindak lebih baik dalam merawat jerawat.

Boleh baca lanjut hasil kajian tu di sini:
http://bit.ly/2wez1rZ

Resveratrol ini mempunyai sifat anti-oksidan, anti-radang dan anti-bakteria dalam mematikan bakteria jerawat agar tidak merebak ke tempat sekitarnya serta membantu merawat luka.

Macam kakak ni, dia amalkan supplemen tinggi Resveratrol untuk memperbaiki masalah kulit wajahnya yang berjerawat.


.
Tengok.. dah licin kan. 🙂

Nak tahu lanjut, bolehlah hubungi Ros di 019-367 3245 ya. 😍

Krim Hilangkan Eye Bag Dengan Cepat

Assalamualaikum

Selain mengamalkan petua semulajadi untuk hilangkan eye bag atau lingkaran hitam bawah mata, anda juga boleh sapukan krim Eye Treatment daripada Shaklee.

 

Fungsi Eye Treatment Shaklee:

1. Membantu mengurangkan sembap di sekeliling mata

2. Membantu mengurangkan garis-garis halus dan kedutan

3. Membantu meningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit

 

Jom tengok 2 testimoni pengguna yang menggunakan krim eye treatment Shaklee untuk kurangkan eye bag atau lingkaran hitam bawah mata.

 

Testimoni 1:

 

Testimoni 2:

 

Berminat nak dapatkan krim eye treatment untuk hilangkan eye bag?

Hubungi Ros di 019-367 3245 segera.

Cara Hilangkan Eye Bag Dengan Menggunakan Bahan Yang Ada Di Rumah

Assalamualaikum

Eye Bag atau lingkaran hitam di sekeliling mata boleh menjejaskan penampilan kita.

Perkara ini boleh berlaku jika anda tidak mendapat tidur yang cukup setiap hari.

Ros huraikan sebab-sebab terjadi lingkaran hitam bawah mata ini di entri yang lain ya.

Jika dibiarkan, masalah eye bag boleh menjadi bertambah teruk. Makin sukarlah untuk dipulihkan ke keadaan yang asal.

Jadi, eloklah anda ikhtiarkan untuk hilangkan eye bag anda seberapa segera sebelum anda dipanggil mata panda. Oppss..

Jom tengak cara hilangkan eye bag dengan menggunakan bahan yang ada di rumah:

1. Baking soda

Selain untuk hilangkan whitehead, campuran baking soda dan air juga boleh digunakan untuk kurangkan eye bag.

Caranya:
Baking soda dicampur dengan sedikit air untuk membentuk paste. Sapukan di bawah mata. Biarkan kering sehingga 5-10 minit. Sapu dengan tuala lembap untuk bersihkannya.

2. Uncang teh

Selepas ini anda boleh simpan uncang teh selepas buat satu teko air teh. Teh menpunyai sifat diuretik yang boleh mengurangkan bengkak bawah mata.

Caranya:
Rendam 2 uncang teh di dalam air suam. Biarkan sejuk. Boleh juga dimasukkan ke dalam peti sejuk. Selepas itu, letakkan satu uncang di mata kanan dan satu uncang lagi di mata kiri. Biarkan selama 5 minit.

3. Hirisan timun

Yang ni mesti ramai yang dah tahu. Kita dah biasa dengarkan hirisan timun boleh menyegarkan mata yang letih dan mengurangkan lingkaran hitam bawah mata.

Caranya:

Baring dan pejam kedua-dua belah mata. Letakkan hirisan timun di setiap mata. Pastikan bahagian bawah mata juga dilitupi dengan timun tersebut. Tunggu sehingga 10-15 minit.

Selepas ini, pastikan anda ada 3 bahan ini di rumah untuk hilangkan eye bag dengan pantas.

Nak lagi tips hilangkan eye bag?

Tunggu…

Cara Mudah Hilangkan Whitehead Dan Blackhead

Assalamualaikum

Tiap kali duduk depan cermin, mesti ramai antara kita yang suka belek-belek hidung, belek-belek muka kan.

Tengah-tengah sikat rambut, tertangkap pula pandangan whitehead dan blackhead di atas hidung. Ee.. geramnya ku tengok.

Mulalah tangan tu gatal picit kuat-kuat nak bagi keluar whitehead tu. Aduh.. sakitlah pula lepas picit. Tapi whiteheadnya masih ada.

Dulu, masa Ros sekolah menengah, hujung minggu tak outing dah jadi rutin pakai biore pore pack nak tanggalkan whitehead tu. Buat berjemaah dengan geng satu dorm.

Time nak tanggalkan pore pack tulah masa yang dinanti-nantikan. Nak tengok banyak mana whitehead yang keluar.

Selepas ditarik pore pack tu, tercacak-cacaklah whitehead yang berjaya ditanggalkan. Puas sangat hati masa tu. Haha.

Sesiapa pernah pakai pore pack mesti ada perasan yang sama dengan Ros. (Sep sikit, kita geng!)

Minggu seterusnya.. buat lagi. Hai.. bila nak habis ni whitehead dan blackhead ni.

Lama-lama.. bosannya nak hilangkan whitehead dan blackhead ni. Malaslah nak layan whitehead ni.

Masa berlalu..

Tanpa disedari, sekarang dah takde dah whitehead dan blackhead di muka Ros.

Alhamdulillah. Syukur.

Anda nak tahu cara apa yang Ros gunakan untuk hilangkan whitehead dan blackhead ni?

Pencuci muka yang Ros guna boleh hilangkan whitehead dan blackhead.

Sebenarnya, Ros tak sangka sangat. Biasakan pencuci muka fungsinya bersihkan wajah daripada debu dan kotoran.

Tapi, pencuci ni siap boleh bersihkan sehingga ke liang pori. Sebab tu whitehead dan blackhead pun boleh hilang sekali.

Jom Ros perkenalkan pencuci muka tu kepada anda.

Namanya, Gentle Deep Foaming Cleanser.

Dirumus daripada tumbuhan semulajadi.

Kalau whitehead dan blackhead anda teruk, anda patut cuba Gentle Action Makeup Remover sekali. Ia boleh menanggalkan segala kotoran, daki dan makeup di wajah. Dengan whitehead dan blackhead sekali dia boleh keluarkan.

Ros kongsikan beberapa testimoni pengguna yang puas hati dengan cara tindakan Gentle Deep Foaming Cleanser dan Gentle Action Makeup Remover dalam menghilangkan whitehead dan blackhead di muka.

Jom tengok.

Berminat nak hilangkan whitehead dan blackhead dengan kedua-dua produk Nutriwhite ini?

Whatsapp Ros di 019-367 3245 sekarang.

Apa Rahsia Akak Ini: Berat Badan Turun Dan Kulit Makin Cantik

Assalamualaikum

Anda berazam nak turunkan berat badan tetapi masih belum berjaya?

Apa kata baca perkongsian dulu perkongsian akak ini:

Saya mula makan Vivix sebab nak bagi sorongan pada suami. Dia ada ketumbuhan (cyst) di pangkreas. Pada mulanya suami tak nak makan, saya tak memaksa suami untuk makan Vivix tu tapi saya bagi tau bahawa pengambilan Vivix nie dapat mengurangkan/ melambatkan pembesaran cyst tersebut…
.

Lepas tu, suami mula makan apabila dia tengok saya makan Vivix tu… tapi tu la, tak lama pun dia makan dalam 2 ke 3 minggu.. Bila saya tanyakan apa yang dia rasa, rasa sakit berkurangan dari selalu, badan dia rasa cergas dan mood dia pun semakin baik. Mood tu dari segi melakukan kerja bertambah baik…
.

Pada masa yang sama, saya makan jugak Vivix tu tapi tak la macam suami saya kejap makan kejap tak. Saya konsisten makan Vivix tu sampai sekarang, saya dapati kesannya agak cepat, kulit muka saya yang berminyak dulu sekarang dah kurang tak la teruk macam dulu. Berat badan saya jugak semakin menurun, yang dahulunya tidak mahu berganjak dari angka 70kg ke 72kg sekarang dah mula menjejak ke angka 69kg dan ke bawah..

Ini saya baru makan Vivix dalam masa 1 bulan setengah sahaja tau… Saya tak perasan pun tentang berat badan ni makin mengecil, suami tegur “makan apa sekarang badan makin slim ni” malu pulak saya bila dia tegur begitu.. Kalau saya teruskan hasilnya pasti gempak kan?
.

Selalu saya akan makan Vivix sebelum sarapan. Kenapa boleh kuruskan badan ya Vivix ni? Vivix jugak boleh melancarkan sistem dalam usus kita, setiap hari mesti akan membuang 2 ke 3 kali. Samada kita makan banyak ke sikit ke pasti keesokan harinya kita akan ke tandas untuk membuang.
.

Dari luaran pula, tona kulit muka saya semakin sekata, lembut dan halus je.. Saya suka sangat, lagi-lagi kat bahagian hidung saya ni, dulu hitam dari permukaan kulit muka sekarang. Alhamdulillah… semakin cantik… Alamak terpuji diri sendiri pulak… sorry ya…

Kredit to:

SEPTEMBER 2016 (SPECIAL EDITION VIVIX)
TESTIMONI 4: NOORBIHA BINTI ABU

Jika anda ingin mencuba apa yang akak ni amalkan, bolehlah whatsapp Ros di 019-367 3245.

Cara Atasi Jeragat Di Muka Secara Semulajadi

Assalamualaikum

Jeragat merupakan satu lagi masalah kulit yang menghantui wanita. Jeragat adalah tompok atau bintik-bintik hitam yang timbul di bahagian pipi, dagu dan hidung.

Bagaimana jeragat terjadi?

Jeragat terjadi disebabkan beberapa faktor. Antaranya adalah:

1. Sinaran uv

Sinaran uv yang terkena terus kepada kulit menyebabkan pigmentasi.

2. Perubahan hormon

Wanita yang berusia 40 tahun kerap mengalami masalah jerawat disebabkan hormon yang tidak stabil.

Wanita hamil juga boleh mendapat jeragat. Ia lebih dikenali sebagai topeng kehamilan.

3. Pemakaian kosmetik

Sesetengah barangan kosmetik mengandungi bahan kimia berbahaya yang boleh menipiskan kulit seterusnya membawa kepada masalah jeragat.

Kenapa jeragat susah nak hilang?

1. Masalah jeragat tidak diatasi daripada puncanya.

2. Tidak memakai krim pelindung uv semasa keluar rumah

3. Kekurangan vitamin antioksidan seperti A, C dan E

4. Menggunakan krim jeragat yang hanya menipiskan lagi permukaan kulit

 

Rawat jeragat dengan supplemen semulajadi:

1. Vivix

Vivix merupakan supplemen antioksidan yang sangat berkuasa untuk menghalang kerosakan kulit akibat radikal bebas.

Selain itu, Vivix juga membantu memperbaiki sel-sel kulit yang rosak sehingga ke peringkat DNA.

2. GLA complex

GLA complex membantu menstabilkan hormon wanita serta mencantikkan kulit.

3. Collagen Powder

Collagen Powder merangsang penghasilan collagen untuk memperbaiki tekstur kulit yang bermasalah.

4. Vitamin C Sustained Release

Vitamin C merupakan antioksidan penting untuk mencerahkan kembali tompok-tompok hitam di wajah.

Dengan teknologi sustained release atau pelepasan masa, badan mendapat 100mg Vitamin C selama 5 jam.

Rawat jeragat dengan skin care semulajadi:

1. Ultimate Protection Whitening Lotion

Ultimate Protection Whitening Lotion mengandungi SPF 15 untuk melindungi kulit daripada sinaran uv selama 4 jam.

Selepas 4 jam, sapu sekali lagi untuk perlindungan selama 4 jam lagi.

2. Spot Treatment

Spot Treatment membantu memudarkan tompok-tompok hitam atau jeragat di wajah secara semulajadi tanpa menggelupaskan dan menipiskan kulit.

Testimoni:

Konsultasi:

Hubungi Ros di 019-367 3245 untuk konsultasi lanjut.

Cara Nak Dapatkan Set Jeragat:

Anda boleh buat pembelian terus di website Shaklee dengan klik >> ORDER NOW.

Selepas pembelian, whatsapp Ros dengan klik link ini >> http://www.wasap.my/60193673245
untuk dapatkan cara makan eksklusif untuk pelanggan Ros.

Jika selama ini bermacam-macam cara anda dah cuba untuk hilangkan jeragat ini, ikhtiarkan pula dengan Set Jeragat ni.

Biarkan Ros bantu anda dapatkan kulit bebas jeragat. InsyaAllah.

Kesalahan Yang Biasa Dilakukan Semasa Mencuci Muka

Assalamualaikum

Yakinkah anda yang anda dah mencuci muka anda dengan betul?

Jom semak samada anda ada melakukan kesalahan-kesalahan di bawah semasa mencuci muka.

1. Mencuci wajah terlalu kerap

2. Memakai pencuci muka yang tidak sesuai dengan jenis kulit

3. Tidak menanggalkan mekap terlebih dahulu

4. Tidak mencuci tangan terlebih dahulu

5. Bilas dengan air panas

6. Menggunakan tuala kotor untuk lap muka

7. Menggosok muka semasa mengeringkan dengan tuala

8. Tidak memakai pelembap selepas mencuci muka

Selepas dah tahu kesalahan ini, bolehlah anda ubah cara anda mencuci muka.

Ingatlah yang wajah yang bersih merupakan permulaan kepada kulit yang sihat dan cantik.

Set Asas Nutriwhite- Set Penjagaan Wajah Yang Mampu Dimiliki

Assalamualaikum

Sebagai seorang wanita yang pentingkan kecantikan kulit, anda pasti tak culas amalkan langkah-langkah penjagaan wajah dengan betul.

Tahukah anda, dengan bantuan set asas penjagaan wajah Nutriwhite, anda boleh memiliki kulit yang cantik dan cerah berseri.

 

Apa yang wajib ada dalam set asas Nutriwhite?

1. Pencuci muka
2. Toner
3. Krim pelindung uv

 

Bagaimana ketiga-tiga produk ini membantu anda mendapat kulit yang cantik?

Langkah pertama dalam penjagaan wajah adalah membersihkan wajah dengan pencuci muka yang lembut seperti Gentle Deep Foaming Cleanser.

Rumpai laut yang terdapat dalam Gentle Deep Foaming cleanser membantu menghapuskan kotoran dan menanggalkan sel kulit mati serta menegangkan kulit.

Cara membersihkan wajah:
Basahkan muka dengan air suam. Picit sedikit pencuci muka di jari dan sapu ke seluruh wajah. Bilas dengan air suam. Gunakan tuala untuk tekap wajah anda untuk keringkannya.

 

Seterusnya, wajah akan disegarkan dengan toner, Soothing Radiance Whitening Softener.

Rosemary dalam whitening softener ini membantu menyegarkan dan menegangkan kulit. Kudzu pula menganjalkan dan mencerahkan kulit. Marshmallow pula melembapkan kulit.

Cara memakai toner:
Ambil cotton ball dan basah dengan toner. Sapu ke seluruh wajah dan leher.

 

Krim pelindung uv sangat penting untuk perlindungan wajah di siang hari terutamanya jika anda keluar rumah.

Mulberry membantu mencegah kerosakan akibat sinaran matahari. Mountain Arnica pula melegakan keradangan.

Cara memakai pelindung uv:
Picit sedikit di jari. Sapu setitik ke dua-dua belah pipi, dahi, hidung dan dagu. Selepas itu, ratakan ke seluruh wajah kecuali kawasan sekitar mata.

Anda boleh tonton video mengenai Set Asas Nutriwhite di bawah:

Cara Nak Dapatkan Set Asas Nutriwhite:

 

Anda boleh buat pembelian terus di website Shaklee dengan klik >> ORDER NOW.

Selepas pembelian, whatsapp Ros dengan klik link ini >> http://www.wasap.my/60193673245
untuk dapatkan cara makan eksklusif untuk pelanggan Ros.

Cara Atasi Masalah Kulit Berminyak Dan Berjerawat

Assalamualaikum

Bagi mereka yang memiliki kulit jenis berminyak, baru cuci muka je, muka dah nampak berminyak.

Rimasnya..

Baru nak start buat kerja di ofis, rasa macam nak kena touch up mekap dah. Belum pun masuk waktu tengahari lagi. Cuaca yang panas juga buatkan kulit cepat berminyak.

 

Pasti anda boleh bezakan antara kulit berminyak dengan kulit bersinar (glowing).

Kulit jenis berminyak menghasilkan sebum lebih banyak daripada biasa dan buatkan muka melekit.

Jika anda memakai mekap, mekap seakan-akan nak cair. Sebab tu anda nak touch up mekap kan.

Bakteria pula suka kulit yang ‘terlebih lembap’ atau berminyak ni.

Tahukan anda semasa anda betulkan balik mekap anda, bakteria dan bahan mekap boleh masuk ke dalam liang pori dan bertindak balas.

Jika liang pori dibiarkan tersumbat dan tidak dibersihkan, jerawat boleh muncul dan merebak.

 

Bagaimana nak atasi masalah kulit berminyak dan memiliki kulit yang segar dan bersinar?

 

1. Atasi masalah kulit berminyak dengan pengambilan supplemen:

Adalah lebih berkesan jika anda baiki masalah kulit berminyak daripada dalam. Walaupun mengambil sedikit masa tetapi kesannya berbaloi.

Antara supplemen yang anda boleh ambil:

 

GLA Complex:

Kulit berminyak berpunca daripada hormon yang tidak stabil. Pengambilan GLA membantu mengimbangkan semula hormon yang tidak stabil itu.

GLA Complex dihasilkan daripada minyak borage yang mengandungi GLA berkepekatan tinggi (17%-25%), tulen dan semula jadi dalam bentuk yang mudah diserap.

GLA juga mengandungi vitamin E untuk memudarkan parut jerawat yang ada.

 

Vivix :

Vivix merupakan anti-radang dan antioksidan yang sangat berkuasa untuk melindungi sel-sel kulit daripada rosak akibat radikal bebas seperti sinaran uv.

Sel-sel kulit yang rosak akibat jerawat juga dapat diperbaiki dengan supplemen kaya resveratrol dan polifenol ini.

 

Omega Guard :

Omega Guard mengandungi asid lemak Omega-3 yang berfungsi sebagai anti-radang untuk mengurangkan bengkak akibat jerawat.

Minyak ikan di dalam Omega Guard menjalani proses moden Penyulingan Molekul Tiga Peringkat yang memekatkan asid lemak Omega-3 dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti raksa, plumbum, kadmium, arsenik dioksin, PBC dan lain-lain bahan cemar.

 

B-Complex:

B-complex membantu mengurangkan stress yang merupakan salah satu penyebab jerawat timbul di wajah.

Antara masalah lain yang dialami oleh mereka yang memiliki kulit jenis berminyak adalah tona kulit yang tidak sekata. Dalam hal ini, B-complex membantu meratakan tona kulit yang tidak sekata itu.

 

2. Atasi masalah kulit berminyak dengan set penjagaan wajah:

Gentle Action Makeup Remover:

Gentle Action Makeup Remover membantu menanggalkan sel-sel kulit mati, kotoran dan debu di wajah.

 

Gentle Deep Foaming Cleanser:

Gentle Deep Foaming Cleanser membersihkan wajah secara lembut sehingga ke dalam liang pori untuk mengeluarkan lebihan minyak yang tersumbat di liang pori.

 

Soothing Radiance Whitening Softener:

Soothing Radiance Whitening Softener membantu menutup kembali pori-pori wajah yang terbuka semasa wajah dicuci serta menyegarkan wajah.

 

Testimoni Kulit Dah Tak Berminyak:

Perkongsian daripada Cik Puan Juli

Sebelum ni kulit berminyak teruk akibat jerawat.

Lepas 2 minggu amalkan Vivix, kulit dah tak berapa berminyak. Nak bangun pagi pun senang.

 

 

Kulit muka Syu jenis yang berminyak. Kalau panas, berpeluh sampai rasa melekit muka. Bila cuci pun tak rasa bersih pun. Masih rasa gatal kulit muka.

Tu yang try set Nutriwhite. Syu pakai makeup remover, foam cleanser, softener, whitening lotion.

Bila pakai make up remover, keluar semua daki-daki.. cuci muka memang rasa bersihnya.. dan kulit lembut je.

Saya suka sangat.. Takkan tukar dah set pencuci muka nie..

 

 

Kesemua produk yang Ros cadangkan untuk anda di atas adalah selamat dan semulajadi.

 

Konsultasi:

Dapatkan konsultasi lanjut produk apa yang sesuai untuk masalah kulit anda dengan menghubungi Ros di 019-367 3245.

 

Cara Nak Dapatkan Set Kulit Berminyak:

Anda boleh beli terus di website Shaklee dengan klik ORDER NOW.

Selepas pembelian, whatsapp Ros dengan klik link ini >> http://www.wasap.my/60193673245
untuk dapatkan cara makan eksklusif untuk pelanggan Ros.

 

Jom atasi masalah kulit berminyak anda sekarang. Anda berhak memiliki kulit berseri dan glowing. 🙂

 

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Ini adalah iklan produk suplemen.