Bila Skincare Youth Shaklee Boleh Dibeli?

Assalamualaikum

Ramai yang dah tak sabar-sabar menanti kemasukan Skincare Youth Shaklee ni ke pasaran Malaysia termasuklah Ros. Sejak dengar berita yang Shaklee mahu bawa masuk ke Malaysia, rasanya macam Ros nak nak melompat je.

Sekarang Ros masih pakai Skincare Nutriwhite. Kalau nak tahu, Nutriwhite ni pun dah best. Sangat serasi dengan kulit Ros.

Skincare Youth lagi lah berkali-kali bestnya kerana setiap produk dalam Skincare Youth ada kandungan polifenol.

Kalau anda biasa amalkan Vivix, mesti anda tahu kebaikan polifenol kepada kesihatan kulit anda.

Boleh anda bayangkan apa Youth bakal buat ke atas kulit anda?

Yes. Kulit akan kelihatan awet muda. Segala masalah kulit seperti jeragat, kulit kendur, kulit berjerawat, kulit berparut boleh diatasi.

Skincare Youth akan menjadi produk premium Shaklee selain Vivix. Jadi, harganya juga boleh tahan. Tetapi percaya, harganya setanding dengan kesan positif yang bakal anda rasa seawal seminggu amalkan Youth Skincare.

Sebenarnya ada leader-leader Shaklee yang dah rasa sendiri Skincare Youth ni. Mereka merupakan antara yang terawal menggunakan Skincare Youth dan akan dah jadikan testimoni.

Shaklee telah menilai keadaan kulit mereka sebelum amalkan Youth dan kulit mereka akan dinilai sekali lagi selepas 2 bulan.

Kita nantikan testimoni before dan after mereka ya.

Bagi anda yang betul-betul berminat nak cuba Skincare Youth, silalah menabung dari sekarang. Ros dengar-dengar bulan Mac baru akan dijual kepada umum.

Nak jadi yang terawal tahu bila boleh beli Skincare Youth?

Anda boleh whatsapp Ros terus di 019-367 3245.

Apa Yang Ada Dalam Produk Skincare Youth Shaklee?

Assalamualaikum

Skincare Shaklee yang terbaru iaitu Youth dihasilkan oleh barisan saintis dan juga pakar kulit bertaraf dunia. Semestinya dikaji dengan teliti sebelum dipasarkan.

Jom Ros perkenalkan apa keistimewaan Set Skincare ini.

Youth merupakan set penjagaan wajah anti-penuaan yang direka untuk memperbaiki tekstur kulit, menyerikan, menegangkan serta mengurangkan kedutan.

Apa yang ada dalam Skincare Youth Shaklee?

1. Luminous Gel Oil Clenaser iaitu pencuci bebas sabun dan mempunyai pH yang seimbang. Ia menyental dan membersihkan wajah anda dengan lembut.

2. Perfecting Skin Toner pula adalah toner yang membantu menyegarkan kulit anda yang lesu dengan menanggalkan sel kulit mati, menghidratkan dan mencerahkan kulit.

3. Youth Activating Serum adalah serum dengan 10 kali ganda bahan aktif yang memperbahrui kulit dari peringkat sel. Hasilnya kulit kelihatan muda remaja.

4. Age Defense Mineral Moisturizer adalah pelembap yang mengandungi SPF 30 untuk melindungi kulit daripada sinaran uv berbahaya. Pelembap ini membantu melembapkan kulit serta meratakan tona kulit.

5. Advanced Renewal Night Cream merupakan krim malam yang membantu memperbahrui kulit anda ketika anda sedang tidur. Campuran botani yang terdapat dalam krim malam ini menggalakkan penghasilan kolagen dan elastin seterusnya menjadikan kulit lebih anjal dan muda.

Setiap produk dalam rangkaian Skincare Youth ini mengandungi bahan anti-penuaan yang dijamin meremajakan kulit.

Satu kajian telah dibuat. Hasilnya..

Selepas menggunakan Skincare Youth, 100% pengguna wanita mempunyai kulit yang lebih muda.

2/3 mereka berjaya menjadikan usia kulit mereka sedekad lebih muda. Best kan.

Tak sabar pulak.

Jom sama-sama nantikan kemunculan produk Skincare Youth tak lama lagi.

Produk Skincare Youth Shaklee Sesuai Juga Untuk Lelaki

Assalamualaikum

Dalam banyak-banyak prospek yang contact Ros untuk masalah kulit wajah, kebanyakan mereka adalah kaum lelaki.

Masa kini kaum lelaki turut mementingkan penampilan diri. Satu lagi yang Ros respek mereka ni memilih produk yang selamat.

Bercakap mengenai produk yang selamat, Ros nak perkenalkan produk Skincare Youth Shaklee yang bakal memasuki pasaran Malaysia tak lama lagi.

Sebenarnya Ros sendiri sangat teruja kerana dalam setiap produk di bawah Skincare Youth ni mengandungi Reveratrol iaitu agen antioksidan yang terbaik untuk memperbaiki sel-sel yang rosak serta melindungi kulit daripada radikal bebas.

Apa maksudnya ni?

Ini bermakna masalah kulit wajah dapat diatasi dengan lebih pantas bila anda amalkan Skincare Youth Shaklee ni.

Jom Ros kongsikan beberapa testimoni orang yang dah menggunakan produk Youth daripada Shaklee ni.

Shaklee Youth Before and After:

Abam ni nampak bertambah muda selepas mengamalkan Youth Shaklee selama 3 minggu. Kulit dia nampak segar dan anjal kan?

Jom tengok seorang lagi kaum Adam yang amalkan Youth.

Boleh nampak dengan jelas yang kedutan di wajah lelaki ini semakin berkurangan. Tak nampak kendur dah kulitnya.

Wooww sangatkan kesan pengambilan produk Youth.

Untuk menjadi antara yang pertama menggunakan Shaklee Youth Skincare, anda boleh tinggalkan no mobile anda dengan klik link di bawah:
http://tanyarosahmad.wasap.my/

Masuk je Youth ke pasaran Malaysia, Ros akan whatsapp anda secepat mungkin.

Testimoni Skincare Youth Shaklee

Assalamualaikum

Buat masa sekarang Skincare Nutriwhite dan juga Enfuselle tidak lagi berada di pasaran Malaysia. Ia bakal diganti dengan Skincare Youth.

Besar kemungkinan Skincare Youth akan masuk ke pasaran Malaysia awal tahun 2018.

 

Apa yang special sangat tentang Skincare Youth Shaklee ini?

 

Setiap produk dalam Skincare Youth mengandungi ekstrak Muscadine Grape yang tinggi dengan polifenol yang mampu memperbaiki kerosakan sel daripada  peringkat DNA lagi.

 

Kalau anda nak tahu, Skincare Youth sangat popular di US. Ia terdiri daripada 6 items.

Jom tonton video mengenai Skincare Youth ini.

 

Ramai yang teruja dan tak sabar menanti Skincare Youth ini masuk ke pasaran Malaysia. Seperti produk keluaran Shaklee yang lain, Skincare Youth ini semestinya bebas bahan kimia, selamat dan semulajadi.

 

 

Jom Ros kongsikan beberapa testimoni pengguna luar negara.

Dah nampak perubahan yang ketara selepas amalkan Skincare Youth Shaklee selama seminggu. Cuba bayangkan bagaimana kulit dia selepas amalkan Youth selama sebulan, 2 bulan, 3 bulan dan seterusnya.

 

Sis ini pula mempunyai masalah kulit berjerawat. Ya.. Youth sangat sesuai untuk atasi kulit berjerawat. Selepas 7 hari, jerawat semakin kecut dan kesan jerawat juga semakin pudar. Itulah kerja polifenol antioksidan yang terdapat dalam setiap produk Youth.

 

 

Wow…

Jika anda berminat dengan Skincare Youth, anda boleh berikan nama kepada Ros dengan whatsapp ke 019-367 3245. Masuk je Skincare Youth nanti , Ros akan hubungi anda secepat mungkin.

Ros is tak sabar…