Lega Paras Gula Turun Dari 14.5 Ke 7.5 Dalam Masa Sebulan

Assalamualaikum

Bila disahkan menghidap diabetes, hati mesti rasa risau yang amat sangat. Diabetes ni boleh membawa kepada pelbagai masalah kesihatan yang lain seperti buah pinggang rosak, mata makin rabun, luka lambat sembuh dan sebagainya.

Jadi, untuk elakkan anda daripada mendapat masalah kesihatan yang lebih buruk, eloklah anda berikhtiar untuk turunkan bacaan gula.

Anda boleh baca entri Cara Untuk Kawal Bacaan Gula ni.

Salah lagi ikhtiar yang anda boleh lakukan adalah dengan mengamalkan supplemen yang kaya dengan Resveratrol.

 

Bagaimana Resveratrol dapat membantu mengawal kadar gula dalam darah?

  • memperlahankan Sindrom Resistansi Insulin
  • mengawal kepekatan glukosa dalam darah
  • mencegah pembentukan protein AGE

 

Ini satu testimoni seorang penghidap diabetes yang berasa lega bacaan gulanya turun selepas mengamalkan supplemen kaya Resveratrol iaitu Vivix.

 

Jom tengok satu testimoni.

Berdasarkan perbualan melalui applikasi Whatsapp di atas, si kakak ni berasa sangat lega paras gulanya turun. Ini apa yang si kakak ni tulis:

Akak ada kencing manis.. Akak try makan Vivix abang akak sebab dia tak nak minum kan. Dari 14.5 boleh turun 7.5 after minum tanpa henti for 1 month. ( 1 teaspoon every morning).. ubat klinik makan juga.. tapi akak skip makan ubat malam. Sekarang Vivix tu dah tinggal sikit.. tu yang nak buat stok baru.

 

Harga Vivix

Sebotol Vivix berharga RM 475. Ianya untuk kegunaan sehingga 2 bulan.

Boleh anda bayangkan jika anda kena dialisis setiap minggu kerana buah pinggang rosak akibat diabetes, berapa kos anda perlu keluarkan? Jika nak bandingkan dengan kos rawatan tersebut, harga Vivix jauh lebih rendah bukan?

Ros pasti anda sanggup melabur wang untuk kesihatan anda yang tiada gantinya itu.

Hubungi Ros di 019-367 3245 untuk order. Ros akan bantu anda sebaik mungkin untuk turunkan bacaan gula anda ke paras normal.

Ikhtiar Untuk Penyakit Kronik Seperti Kencing Manis, Gout Dan Darah Tinggi

Assalamualaikum

Anda menderita kecing manis, gout atau darah tinggi? Sedang mencari ikhtiar untuk penyakit anda? Anda berada di tempat yang betul.

Ada satu ikhtiar yang anda boleh lakukan iaitu dengan mengamalkan supplemen tinggi antioksidan dan kaya dengan Polifenol dan juga Resveratrol.

Apa itu Polifenol dan Resveratrol?

Polifenol adalah sekumpulan fitokimia yang ditemui dalam tumbuhan dan juga buah-buahan yang melindungi tumbuhan dan buah-buahan tersebut daripada penyakit.

Polifenol dan Resveratrol dapat menghalang radikal bebas yang boleh merosakkan sel-sel badan kita.

Supplemen yang mengandungi Polifenol dan Resveratrol yang tinggi dapat melindungi sel-sel badan kita serta memperbaiki sel-sel badan yang rosak.

 

Anda boleh mencuba Vivix daripada Shaklee.

Untuk pengetahuan anda, Vivix mengandungi 98% Resveratrol asli berbanding produk lain. Di dalam Vivix terdapat 15 jenis Polifenol. Bila Polifenol ini digabungkan dengan Resveratrol, ia menjadikan Vivix 10 kali ganda berkesan.

 

Ros kongsikan 3 testimoni Vivix untuk penyakit kronik.

Testimoni Kencing Manis

Perkongsian daripada Puan Naimah Wahab:

Ayah kawan yang ada kencing manis, walaupun bacaan stabil tapi terkena jangkitan kuman semasa harungi banjir dulu hingga terpaksa buang bahagian isi kaki yang buruk.

Salah satu vitamin yang diambil adalah Vivix. Alhamdulillah, dalam 2-3 atau 3-4 bulan, isi tumbuh sepenuhnya.

 

Testimoni Gout

Perkongsian daripada Puan Zarith Sofia:

Ayah menderita gout berpuluh tahun. Pain killer dan ubat gout peneman setiap hari. Salah makan sikit je mesti gout datang. Jalan sampai memapah dinding.

Tapi sejak amalkan Vivix satu sudu kecil setiap hari, Alhamdulillah takde lagi gout menjengah. Yang bestnya, boleh tinggalkan dah ubat gout dan painkiller yang dah bertahun ambil tu. Dan ayah dah boleh makan makanan kegemaran semula!

Syukur Alhamdulillah.

 

Testimoni Darah Tinggi, Strok

Perkongsian daripada Puan Nida Syam:

Mak saya ada hipertensi. Dia sampai kena warded sebab tiba-tiba kena stroke. Lepas tu, kolestrol level memang high. Dia selalu penat, stress dalam kerja dan urus rumah. Dahlah saya jauh nak tengok mak.

In the end, saya bagi Vivix. Paling best tengok muka mak berseri dah. Makcik-makcik cakap kembali muda. Mak cakap, ubat darah tinggi yang banyak sangat tu dia tak payah makan pun okay. Mak lebih cergas dan sihat.

Alhamdulillah syukur. Vivix memang sangat perlu dalam seisi keluarga kami.

 

Harga Vivix Shaklee

Sebotol Vivix berharga RM 475 dan tahan sehingga 2 bulan. Untuk mendapatkan harga yang lebih menjimatkan, anda boleh lah mendaftar sebagai ahli Shaklee.

Jika anda membeli 2 botol Vivix, anda layak mendapat manfaat berikut:

  • FREE keahlian Shaklee berharga RM 69
  • FREE postage berharga RM 11
  • Cash bonus pada bulan berikutnya

Menarik kan?

Segera Whatsapp Ros di 019-367 3245 untuk pendaftaran dan pembelian Vivix. Lagi cepat anda bertindak, lagi cepat anda dapat tingkatkan kesihatan anda.

Sembuhkan Luka Akibat Diabetes Atau Kencing Manis

Assalamualaikum

 

Boleh anda bayangkan betapa sakitnya bila jari anda terluka akibat terpotong pisau? Menitis air mata menahan sakit kan. Bayangkan pula bila ibu ayah anda ada luka di kaki.. Tentu tidak sanggup anda melihat luka tersebut.

 

Makin hari, makin besar pula luka tersebut. Sampai boleh nampak isi kaki tersebut.

 

luka-akibat-diabetes

 

Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. Ibu ayah anda mungkin tak tunjukkan kesakitan yang mereka rasai di hadapan anda. Tapi ketahuilah, mereka ingin kembali sembuh seperti sedia kala.

 

Ingin pergi solat berjemaah di masjid. Ingin pergi ke kebun melihat tanaman dan pokok buah-buahan yang mereka tanam dengan tangan sendiri.

 

Sebagai anak yang kasihkan ibu bapanya, Ros pasti anda sanggup lakukan apa sahaja demi kesihatan ibu ayah.

 

Ramai yang dah cuba supplement Vivix Shaklee untuk sembuhkan luka akibat diabetes atau kencing manis ni.

 

Baca juga >> Penjagaan Kaki Untuk Pesakit Diabetes <<

 

Vivix Shaklee merupakan sirap anggur yang tinggi dengan antioksidan yang membantu melindungi sel-sel badan dari kerosakan. Ianya satu-satunya supplemen yang mampu menembusi DNA manusia.

 

Ros kongsikan satu testimoni daripada Puan Nur Nitra.

 

sembuhkan-luka-akibat-diabetes-kencing-manis

 

Vivix & Luka Akibat Kencing Manis

 

Alhamdulillah..

 

Bila kita dapat bantu orang lain, sama menjadi semakin sihat atau dari sudut material, kepuasannya tak tergambar.

 

Hari ni saya nak share kegembiraan seorang anak. Ayahnya alami luka di kaki. Disebabkan ayahnya seorang pesakit kencing manis, sudah tentulah luka tersebut boleh menjadi semakin teruk.

 

Bermula awal tahun, lukanya kecil sahaja. Tapi lama kelamaan lukanya menjadi semakin besar sehingga menampakkan daging dan tulang kaki.

 

Kerana kasihkan bapa, anaknya menghubungi saya dan bertanyakan produk Shaklee apa yang bagus untuk ayahnya.

 

Alhamdulillah.. walaupun alami healing crisis, ayahnya tetap sabar dan konsisten dengan Shaklee. Daripada hanya mampu terbaring, ayahnya mula menjadi semakin segar dan bertenaga.

 

Membaca al-Quran selepas solat subuh bukan lagi perkara yang berat sejak sakit. Malah sekarang mampu turun ke kebun!

 

Saya sendiri yang ikuti perjalanan #ShakleeEffect ayahnya tersentuh hati.

 

Alhamdulillah.. dengan izin Allah, luka tersebut sembuh.

 

Sebotol Vivix berharga RM 475 sahaja untuk kegunaan sehingga 2 bulan. Sakit itu lebih mahal daripada harga Vivix.

 

Inginkan lebih penjimatan? Dapatkan terus Twin Pack Vivix. Anda layak mendapat:

  • keahlian percuma
  • penghantaran percuma
  • cash bonus pada bulan hadapan

 

Segeralah hubungi Ros di 019-367 3245 untuk dapatkan Vivix sebagai hadiah untuk ibu ayah anda yang disayangi. Usah tunggu sampai kaki yang luka tu terpaksa dipotong.

 

signature SA

Alhamdulillah.. Bacaan Gula Dah Normal

Assalamualaikum

 

Dah puas mencuba pelbagai jenis rawatan untuk menurunkan bacaan gula anda?

 

Anda boleh cuba tips merawat diabetes yang Ros kongsikan di entri >> Cara Menurunkan Gula Di Dalam Darah <<.

 

Empat tips tersebut pun dah cuba tapi bacaan tetap tinggi? Apa kata anda teruskan dengan tips ke-5 iaitu mengamalkan supplement tambahan yang kaya dengan Resveratrol.

 

Di entri ini, Ros kongsikan tiga lagi testimoni pesakit diabetes yang mengamalkan supplement tambahan tinggi antioksidan ini. Supplement yang dimaksudkan adalah Vivix Shaklee.

bacaan-gula-normal

Anda boleh baca bagaimana Vivix membantu mengawal paras gula dalam darah di entri >> Petua Merawat Diabetes <<.

 

Jom tengok testimoni pertama.

 

Testimoni 1:

 

buku-checkup-diabetes

Salam semua.

Hari ni saya nak share testimoni merawat diabetes dengan Vivix oleh ayah saya sendiri.

Terbukti Vivix mampu membantu masalah diabetes.

Ni buku checkup abah saya.

Abah saya ni makan memang takde pantang. Kadang-kadang sehari tu sampai 3x bancuh kopi. Makan nasi memang berpinggan-pinggan. Ni semua memang musuh utama kencing manis la kan.

Hari tu bila sedar kaki dia dari sehari ke sehari makin bertukar color jadi hitam, plus ujian diabetes tak pernah bawah 10, doktor pun dah suruh suruh inject insulin setiap hari, baru la menggelabah nak cari alternatif lain.

Saya pun cadangkan Vivix.

Sekarang Vivix yang abah minum belum habis sebotol. Tapi report kesihatan abah memang memeranjatkan.

Dalam 4x ujian darah dibuat dalam sehari, cuma sekali je yang lebih 10.

Itupun sebab lunch dia makan nasi berpinggan-pinggan macam biasa.

Alhamdulillah.

 

Testimoni 2:

 

Ini kisah ayah Puan Anisah yang dah 20 tahun menderita diabetes.

bacaan-gula-kembali-normal

Ayah saya adalah penghidap kencing manis sudah hampir 20 tahun. Bacaan gula dalam darah tak pernah kurang dari 13. Hasil medical check up, organ dalaman ayah sudah berada stage 4 dan perlu melakukan dialisis.

Selepas consume Vivix, bacaan gula dalam darah kembali normal, dialisis tak perlu buat dan doktor ragu-ragu nak buat conclusion yang ayah bebas diabetes. Doktor macam tak percaya yang rekod kesihatan ayah seperti orang normal tanpa masalah diabetes.

Alhamdulillah.

 

Testimoni 3:

 

bacaan-gula-makin-turun

 

Testimoni penghidap diabetes selepas seminggu mengamalkan minum Vivix Shaklee.

Alhamdulillah bacaan glukos makin turun hampir pada paras normal.

 

Kalau anda penghidap diabetes, ikhtiarkan dengan Vivix Shaklee. Mana tahu asbab Vivix, bacaan gula anda kembali normal.

 

Sebotol Vivix berharga RM 475. Ianya tahan sebulan hingga ke dua bulan bergantung kepada cara makan yang diberi.

 

Dapatkan lebih penjimatan bila anda mendapatkan Twin Pack Vivix sekarang juga. Anda berhak mendapat:

  • Keahlian percuma berharga RM 69
  • Penghantaran percuma berharga RM 11
  • Cash back RM 38 pada bulan hadapan

 

Jangan sampai kaki anda tak sempat diselamatkan bila dah kena potong.

Segera hubungi Ros di 019-367 3245.

signature SA

Turunkan Bacaan Gula Dalam Darah Dengan Supplement

Assalamualaikum

 

Risau juga Ros dengan statistik rakyat Malaysia yang menghidap diabetes. Kalau anda atau saudara anda ada diabetes, eloklah pantau bacaan gula anda.

 

Cara mengawal diabetes yang terbaik adalah melalui pemakanan. Anda perlu mengurangkan pengambilan karbohidrat dan gula. Anda boleh cuba >> Resepi Peria Katak Dan Epal Hijau << untuk menurunkan bacaan gula.

 

turunkan bacaan gula dalam darah

Dah cuba bermacam-macam cara untuk turunkan kencing manis anda tetapi paras gula masih tinggi? Apa kata anda ikhtiarkan dengan supplement Vivix pula. Salah satu daripada 4 kandungan Vivix adalah anggur muscadine yang tinggi dengan antioksidan.

 

Tahukah anda pesakit diabetes perlu mengambil makanan yang tinggi antioksidaan?

 

Apakah manfaat Vivix kepada pesakit diabetes?

 

manfaat vivix kepada pesakit diabetes

Manfaat Vivix:

 

  • mengurangkan sindrom resistansi terhadap insulin
  • mengawal kepekatan gula dalam darah
  • mengurangkan risiko kerosakan mata
  • mempercepatkan penyembuhan luka
  • mengurangkan risiko pembentukan protein AGE

 

Jom Ros kongsikan beberapa testimoni pesakit diabetes yang mengamalkan Vivix. Ada yang ambil masa 2 minggu je untuk paras gula turun. Dah tu, ada yang bagi feedback kulit pun makin cantik. 🙂

 

Testimoni 1:

 

testi turunkan bacaan gula dengan supplement 1

 

Testimoni 2:

 

testi turunkan bacaan gula dengan supplement 2

 

Testimoni 3:

 

testi turunkan bacaan gula dengan supplement 3

 

Alhamdulillah.. Syukur.. Apa yang anda boleh buat adalah ikhtiar. Selebihnya serahkan pada Allah yang Maha Penyembuh.

 

Harga sebotol Vivix hanya RM 475 sahaja untuk kegunaan 2 bulan. Anda juga boleh order sendiri dengan menekan button ORDER NOW di bawah. Pilih nak beli sebotol atau dua botol.

button order now

Inginkan lebih penjimatan? Ambil terus Twin Pack Vivix.  >> Kenapa Perlu Pilih Twin Pack Vivix <<

 

Dengan pembelian Twin Pack Vivix anda bakal dapat:

  • PERCUMA keahlian Shaklee
  • Diskaun 5% daripada harga asal
  • Cash Bonus pada bulan hadapan
  • PERCUMA penghantaran ke seluruh Malaysia

 

Usah bertangguh lagi. Hubungi Ros di 019- 367 3245 sekarang! Ros akan berikan konsultasi eksklusif buat semua customer Ros. 🙂

signature SA

Isi Kaki Pesakit Diabetes Tumbuh Semula Selepas Beberapa Bulan Amalkan Sirap Anggur

Assalamualaikum

 

Pesakit diabetes terdedah kepada risiko pemotongan (amputasi) kaki bila terdapat luka atau ulser di kaki. Untuk mengelakkan tisu sekitarnya turut rosak, doktor akan membuang bahagian isi yang buruk. Lagi cepat anda merawat bahagian tersebut, risiko kehilangan seluruh kaki lebih rendah. Jangan ambil ringan bila kaki anda terluka!

 

Ok.. Ros ingin kongsikan dengan anda satu testimoni, isi tumbuh semula selepas bahagian yang buruk dibuang.

isi kaki pesakit diabetes tumbuh semulaBaca perkongsian daripada Puan Naimah Wahab ni..

 

Ayah kawan yang ada kencing manis, walaupun bacaan stabil tetapi terkena jangkitan kuman sewaktu harungi banjir dulu sehingga terpaksa buang bahagian isi yang buruk.

Salah satu vitamin yang diambil adalah Vivix. Alhamdulillah dalam masa 2-3/3-4 bulan, isi tumbuh sepenuhnya.

 

Alhamdulillah.. syukur sangat… Isi tumbuh semula. Walaupun kaki dah tak sempurna, sekurang-kurangnya itu lebih baik daripada kehilangan kaki sepenuhnya. Penjagaan kaki pesakit diabetes sangat penting.

 

Boleh anda bayangkan hidup tanpa kaki?

 

Jika selama ini kita dipinjamkan dengan nikmat sepasang kaki, bila ditarik balik nikmat itu, pasti hidup serba tak kena. Nak berjalan, perlukan tongkat. Kalau hilang kedua-dua kaki, terpaksalah bergerak menggunakan kerusi roda. Ada yang lebih teruk, tak dapat bergerak ke mana kalau tak dibantu oleh orang lain. Sedih kan..

 

Pesakit diabetes perlu menitik-beratkan penjagaan kaki. Terluka sikit je pun dah mendatangkan padah. Jadi, jagalah kaki anda sebaik-baiknya. Amalkan sirap anggur Vivix untuk mempercepatkan penyembuhan luka agar tidak terkena jangkitan kuman. Vivix juga akan membantu mengawal paras gula dalam darah anda. Anda juga boleh baca petua merawat diabetes agar bacaan anda kembali normal.

 

Harga sebotol Vivix hanya RM 475 sahaja untuk kegunaan 2 bulan. Anda juga boleh order sendiri dengan menekan button ORDER NOW di bawah. Pilih nak beli sebotol atau dua botol.

button order now

Inginkan lebih penjimatan? Ambil terus Twin Pack Vivix.  >> Kenapa Perlu Pilih Twin Pack Vivix <<

 

Dengan pembelian Twin Pack Vivix anda bakal dapat:

 

  • PERCUMA keahlian Shaklee
  • Diskaun 5% daripada harga asal
  • Cash Bonus pada bulan hadapan
  • PERCUMA penghantaran ke seluruh Malaysia

 

Usah bertangguh lagi. Hubungi Ros di 019- 367 3245 sekarang! Ros akan berikan konsultasi eksklusif buat semua customer Ros. 🙂

signature SA

Bacaan Gula Mak Ayah Turun Ke Paras Normal Dan Terkawal

Assalamualaikum

Bagi anak yang ibubapanya ada diabetes pasti mengerti penderitaan yang dilalui oleh ibubapanya. Terpaksa berpantang makan. Tak boleh makan yang manis-manis. Tak boleh ada luka walaupun sikit. Bimbang nanti dijangkiti kuman.

 

Apa yang mampu dibuat oleh si anak adalah belikan supplement untuk mengawal paras gula dalam darah ibubapa. Duit boleh dicari. Tetapi kesihatan mak ayah lebih penting.

 

bacaan gula mak ayah turun

Jom baca perkongsian anak penghidap diabetes yang ikhtiar turunkan bacaan gula ibubapa mereka dengan supplement Vivix Shaklee.

 

Testimoni 1:

 

testi bacaan gula mak ayah turun

 

Masa promosi Vivix baru-baru ni ayah saya sakit tak dapat nak berjalan sebab kencing manis tinggi sampai takde bacaan. So saya belikan satu Vivix try bagi ayah minum. Paksa-paksa. Alhamdulillah mmungkin cepat serasi dengan ayah. Ayang minum 3 4 gitu. Baik siap boleh bangun. Boleh buat kerja-kerja harian dia macam biasa sampai tarikh ni. Dan mak juga turut minum. Saya baru balik dari kampong baru jumpa mak saya. Mak saya kata baru pergi klinik. Misi kata kencing manis mak tinggal 5. Selalu kencing manis mak 7-9. Alhamdulillah rasa terharu sangat sebab dapat tolong mak ayah saya walaupun takleh tolong banyak. Satu lagi mak saya kata dia tak makan sangat ubat hospital. Tangan dia pun dah takde kebab-kebas kalua bangun pagi macam dulu. Syukur.. Alhamdulillah.

 

Syukur.. Alhamdulillah..

 

Testimoni 2:

 

 

testi bacaan gula mak ayah turun 2

Ayah saya adalah penghidap kencing manis sudah hamper 20 tahun. Bacaan gula dalam darah tak pernah kurang dari 13. Hasil medical check up, organ dalaman ayah sudah berada di stage 4 dan perlu melakukan dialysis.

Selepas consume Vivix, bacaan gula dalam darah kembali normal, dialisis tak perlu buat dan doktor pula ragu-ragu nak buat conclusion yang ayah bebas diabetes. Doktor macam tak percaya yang rekod kesihatan ayah seperti orang normal tanpa masalah diabetes.

Alhamdulillah.

 

Alhamdulillah. Ayah kini bebas diabetes.

 

Testimoni 3:

 

testi bacaan gula mak ayah turun 3

Dula bacaan kencing manis mak 16. Mak rasa risau sangat.

Alhamdulillah.. Sekarang dah 5.8. Mak rasa syukur dah normal.

 

Anak mana yang tak gembira bila bacaan gula ibu dan ayah dah turun dengan mengamalkan Vivix.

 

Sebotol Vivix berharga RM 475 untuk kegunaan 2 bulan. Kalau anda beli 2 botol ( Twin Pack Vivix ) anda akan mendapat potongan 5%. Jimat kan.. Anda juga boleh order sendiri dengan menekan button ORDER NOW di bawah. Pilih nak beli sebotol atau dua botol.

 

Baca juga >> Kenapa Perlu Pilih Twin Pack Vivix <<

 

button order now

Hubungi Ros di 019 – 367 3245 untuk order Vivix untuk ibu bapa anda. Ros akan bantu dengan cara makan yang eklusif untuk kesan yang terbaik.

signature SA

Rawat Diabetes Dengan Shaklee Sebelum Mata Menjadi Buta

Assalamualaikum

Penyakit kencing manis atau diabetes boleh membawa kepada berlakunya penyakit kronik yang lain seperti sakit jantung, tekanan darah tinggi, kegagalan buah pinggang dan kerosakan mata.

Kerosakan mata pada awalnya hanya mengganggu penglihatan biasa-biasa sahaja. Lama-kelamaan jika tidak dirawat pesakit diabetes boleh menjadi buta selama-lamanya kerana retina sudah tidak boleh berfungsi lagi. Boleh anda bayangkan hidup tanpa melihat keindahan alam ciptaan Allah ni?

 

rawat diabetes dengan shaklee sebelum buta

 

Ros ingin kongsikan dengan anda testimoni rawat diabetes dengan Shaklee.

rawat diabetes dengan shaklee

 

Puan J mengalami masalah kencing manis yang teruk, sehinggakan menjejaskan penglihatan mata, hanya boleh duduk di rumah.

Dahulunya Puan J ini adalah seorang tukang jahit yang sentiasa mendapat order bak hasil jahitannya yang sangat kemas dan cantik.

Setelah saya berjumpa dengan dia, saya sangat sedih dan kasihan melihat Puan J kerana penglihatannya kabur dan tidak jelas. Ini akan mengakibatkan kehidupan seharian Puan J terjeas.

Saya mencadangkan puan tersebut untuk mengambil Vivix.

Alhamdulillah.

Setelah hampir dua minggu, dia cakap badan rasa lebih bertenaga siap boleh berjogging lagi teman si suami tanpa rasa penat. Dan penglihatan semakin jelas tidak seperti dulu. Kalau dulu katanya, Nampak tompok-tompok hitam sahaja. Sekarang rasa best sangat.

Dulu potong bawang pun main agak-agak je. Sekarang dah boleh Nampak rupa bawang tu.

Alhamdulillah syukur… semua dengan izin Allah. Thank you Vivix. Dengan adanya dapat membantu.

 

Alhamdulillah.. syukur sangat. Penglihatan Puan J dapat dipulihkan dengan Vivix Shaklee.

vivix-bottle

Jika anda mengenali sesiapa yang mengalami masalah yang sama seperti Puan J, cadangkan mereka untuk mencuba Vivix. Penglihatan mereka mungkin dapat diselamatkan dengan bantuan anda.

 

Sebotol Vivix berharga RM 475 untuk kegunaan 2 bulan. Kalau anda beli 2 botol ( Twin Pack Vivix ) anda akan mendapat potongan 5%. Jimat kan.. Anda juga boleh order sendiri dengan menekan ikon di bawah. Pilih nak beli sebotol atau dua botol.

Baca juga >> Kenapa Perlu Pilih Twin Pack Vivix <<

button order now

Hubungi Ros di 019- 367 3245 untuk order. Ros akan bantu dengan cara makan yang eklusif untuk kesan yang terbaik.

signature SA