Darah Beku Merebak Ke Sebelah Kanan Kepala Sehingga Strok

Assalamualaikum

Tekanan darah tinggi boleh membawa kepada masalah kesihatan yang lebih teruk iaitu serangan jantung dan strok.

Jangan disangka orang yang kurus itu sihat. Bila diperiksa, rupanya tahap kolesterolnya tinggi. Organ dalamannya seperti jantung dikelilingi oleh lemak visceral yang banyak.

Bahaya ni.

Ambillah langkah pencegahan dari sekarang kalau anda sayangkan diri sendiri dan keluarga.

 

Seorang anak telah kongsikan cerita ayahnya yang strok yang bermula daripada masalah darah tinggi.

Anda boleh baca sendiri di bawah ni.

Perkongsian daripada Asnie FaisIzzull

Testimoni abah sendiri

Sejarah sakit abah 2012 tidak boleh dikenang.. Tiba-tiba je abah jatuh sakit.. sakit yang boleh membawa maut..

Darah tinggi yang melampau membawa ke serangan jantung dan pendarahan dalam kepala.. berkampung di hospital Klang hampir sebulan.. di PPUM  2 minggu. darah beku merebak ke sebelah kanan kepala hingga abah strok sebelah kiri badan dan yang paling kami tak mahu ingat abah lupa siapa yang ada disekelilingnya.. sebak pulak..

Kalau nak cerita memang panjang.. tapi  kini dah 3 botol Vivix abah consume.. kesihatan abah makin pulih.. Alhamdulillah.. dulu siapa jangka abah boleh berjalan kembali, bawa motor keliling kampung, pergi masjid.. pergi ke pasar.

 

Pasti anda boleh bayangkan kos perubatan yang tinggi perlu ditanggung untuk memulihkan pesakit strok ini.

Anda boleh juga berikhtiar dengan supplemen yang tinggi Resveratrol dan Polifenol seperti Vivix untuk meningkatkan peluang pesakit kembali sihat.

Perlu diingatkan supplemen Vivix bukannya ubat yang menyembuhkan. Vivix adalah supplemen untuk memperbaiki sel-sel otak yang rosak. InsyaAllah dengan izin-Nya.

Anda boleh juga baca entri Tips Untuk Elak Strok ni.

Sebotol Vivix berharga RM 475. Harga ini lebih rendah daripada kos anda berulang-alik ke hospital untuk rawatan.

Bila anda dapatkan 2 botol Vivix, anda berpeluang mendapat keahlian Shaklee secara percuma, bonus tunai pada bulan hadapan dan juga kos penghantaran ke seluruh Malaysia secara percuma.

Jimat banyak bila anda beli 2 botol Vivix.

Hubungi Ros di 019-367 3245 dengan segera untuk pembelian. Pasti anda nak orang yang anda sayang kembali sihat seperti sebelum ni.

Kisah Benar Pesakit Strok Yang Mengalami Masalah Pertuturan

Assalamualaikum

Boleh anda bayangkan bila orang tersayang kita diserang strok, lebih-lebih lagi bila suami yang kena?

Suami yang sebelum ni keluar mencari rezeki untuk keluarga, kini terlantar di katil hospital. Mujur si isteri kuat, tabah dan tidak berputus asa berikhtiar untuk pulihkan suami.

Ros nak kongsikan dengan anda kisah suami Puan Hafza yang terkena strok pada April 2014.

Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. Kerana kasihan anak-anak yang rindu nak bergurau dan bermain dengan ayah mereka, Puan Hafza berikhtiar juga dengan supplemen kaya Polifenol dan Resveratrol.
Anda boleh baca kisah suami beliau di bawah:

Saya Hafza Aein.. Ini suami saya yang mengalami Stroke pada APRIL 2014. Doktor mengesahkan otak kirinya membengkak dengan cepat. Hanya pembedahan pembukaan tempurung kepala sahaja yang dapat menyelamatkan nyawa suami. Saya bersetuju tanpa berfikir panjang kerana tiada pilihan lain.

Pada MEI 2014, suami masih lagi tidak sedar dan doktor memberitahu saya yang sel-sel otak di bahagian otak kiri telah mati dan ada 3 kemungkinan yang terjadi pada suami. Samada tidak dapat mengingat siapa diri dia dan ahli keluarga atau boleh ingat tapi cepat lupa ataupun mengalami masalah pertuturan.

Alhamdulillah. Allah Maha Besar.. bila dia dah sedar dia masih lagi ingat akan kami sekeluarga. Cuma yang menjadi masalah bila setiap pertuturan dia menjadikan kami tidak faham. Mulai dari itu, saya cuba bagi dia VIVIX setiap malam dengan 1 sudu kecil dan berdoa setiap kali saya bagi pada dia untuk pulihkan sel-sel yang dah mati di otak dia sebab otak kiri merupakan otak untuk bertutur dan mengira.

Alhamdulillah setelah hampir setahun, saya berikan VIVIX, pertuturan suami semakin pulih dan doktor pun puji suami nampak semakin berseri-seri dan makin banyak cakap. Suka saya bila doktor cakap macam tu.

Terima kasih Shaklee telah membantu menyembuhkan suami saya dan keluarga. Terima kasih juga pada upline saya yang memahami keadaan saya dan memberi cadangan ambil VIVIX untuk bantu pulihkan suami saya.

 

Bagaimanakah Vivix boleh membantu?

 

Vivix dirumus khas daripada 4 tumbuhan botani iaitu Muscadine Grape, Japanese Knotweed, Purple Carrot dan juga Elderberry.

Secara ringkasnya, Vivix mampu memperbaiki sel-sel yang rosak sehingga ke peringkat DNA.

Anda boleh baca selanjutnya bagaimana kandungan Vivix membantu pesakit strok dalam entri >> Tips Untuk Elak Strok.

Kesihatan orang tersayang anda sangat bernilai. Ikhtiarkan lah dengan Vivix yang berharga RM 475 sebotol.

 

Inginkan lebih penjimatan?

 

Dapatkan terus 2 botol Vivix di mana anda berpeluang mendapat keahlian Shaklee secara percuma. Selain itu, kos penghantaran juga ditanggung percuma ke seluruh Malaysia. Dan yang paling best sekali adalah.. anda akan mendapat cash bonus pada bulan berikutnya.

Sangat menguntungkan bila anda menjadi ahli Shaklee. Pembelian berikutnya anda boleh dapatkan Vivix pada harga ahli.

Apa tunggu lagi,  ikhtiarkan orang tersayang anda yang diserang strok dengan supplemen tinggi Resveratrol ini.

Hubungi Ros di 019-367 3245 untuk pembelian dengan segera. Ros akan berikan konsultasi eksklusif buat customer Ros.

Ikhtiar Untuk Penyakit Kronik Seperti Kencing Manis, Gout Dan Darah Tinggi

Assalamualaikum

Anda menderita kecing manis, gout atau darah tinggi? Sedang mencari ikhtiar untuk penyakit anda? Anda berada di tempat yang betul.

Ada satu ikhtiar yang anda boleh lakukan iaitu dengan mengamalkan supplemen tinggi antioksidan dan kaya dengan Polifenol dan juga Resveratrol.

Apa itu Polifenol dan Resveratrol?

Polifenol adalah sekumpulan fitokimia yang ditemui dalam tumbuhan dan juga buah-buahan yang melindungi tumbuhan dan buah-buahan tersebut daripada penyakit.

Polifenol dan Resveratrol dapat menghalang radikal bebas yang boleh merosakkan sel-sel badan kita.

Supplemen yang mengandungi Polifenol dan Resveratrol yang tinggi dapat melindungi sel-sel badan kita serta memperbaiki sel-sel badan yang rosak.

 

Anda boleh mencuba Vivix daripada Shaklee.

Untuk pengetahuan anda, Vivix mengandungi 98% Resveratrol asli berbanding produk lain. Di dalam Vivix terdapat 15 jenis Polifenol. Bila Polifenol ini digabungkan dengan Resveratrol, ia menjadikan Vivix 10 kali ganda berkesan.

 

Ros kongsikan 3 testimoni Vivix untuk penyakit kronik.

Testimoni Kencing Manis

Perkongsian daripada Puan Naimah Wahab:

Ayah kawan yang ada kencing manis, walaupun bacaan stabil tapi terkena jangkitan kuman semasa harungi banjir dulu hingga terpaksa buang bahagian isi kaki yang buruk.

Salah satu vitamin yang diambil adalah Vivix. Alhamdulillah, dalam 2-3 atau 3-4 bulan, isi tumbuh sepenuhnya.

 

Testimoni Gout

Perkongsian daripada Puan Zarith Sofia:

Ayah menderita gout berpuluh tahun. Pain killer dan ubat gout peneman setiap hari. Salah makan sikit je mesti gout datang. Jalan sampai memapah dinding.

Tapi sejak amalkan Vivix satu sudu kecil setiap hari, Alhamdulillah takde lagi gout menjengah. Yang bestnya, boleh tinggalkan dah ubat gout dan painkiller yang dah bertahun ambil tu. Dan ayah dah boleh makan makanan kegemaran semula!

Syukur Alhamdulillah.

 

Testimoni Darah Tinggi, Strok

Perkongsian daripada Puan Nida Syam:

Mak saya ada hipertensi. Dia sampai kena warded sebab tiba-tiba kena stroke. Lepas tu, kolestrol level memang high. Dia selalu penat, stress dalam kerja dan urus rumah. Dahlah saya jauh nak tengok mak.

In the end, saya bagi Vivix. Paling best tengok muka mak berseri dah. Makcik-makcik cakap kembali muda. Mak cakap, ubat darah tinggi yang banyak sangat tu dia tak payah makan pun okay. Mak lebih cergas dan sihat.

Alhamdulillah syukur. Vivix memang sangat perlu dalam seisi keluarga kami.

 

Harga Vivix Shaklee

Sebotol Vivix berharga RM 475 dan tahan sehingga 2 bulan. Untuk mendapatkan harga yang lebih menjimatkan, anda boleh lah mendaftar sebagai ahli Shaklee.

Jika anda membeli 2 botol Vivix, anda layak mendapat manfaat berikut:

  • FREE keahlian Shaklee berharga RM 69
  • FREE postage berharga RM 11
  • Cash bonus pada bulan berikutnya

Menarik kan?

Segera Whatsapp Ros di 019-367 3245 untuk pendaftaran dan pembelian Vivix. Lagi cepat anda bertindak, lagi cepat anda dapat tingkatkan kesihatan anda.

Tips Untuk Elak Strok Atau Angin Ahmar

Assalamualaikum

Strok atau angin ahmar terjadi apabila salur darah tersumbat seterusnya menyebabkan bekalan darah ke bahagian tertentu di otak terganggu. Apabila sel-sel otak di bahagian tersebut tidak menerima bekalan oksigen secukupnya, sel-sel tersebut boleh mati atau rosak. Ini boleh menyebabkan fungsi badan yang dikawal oleh bahagian otak yang rosak itu terjejas.

 

Jenis-Jenis Strok

 

Terdapat 2 jenis serangan strok:

  • Strok Iskemia
  • Strok Haemoragik
Sumber : medicinenet.com

Strok Iskemia berlaku apabila saluran darah di otak tersumbat akibat darah beku.

Strok Haemoragik pula adalah strok yang disebabkan oleh saluran darah di otak lemah atau pecah sehingga berlaku pendarahan di dalam otak.

Golongan yang berisiko terkena serangan strok adalah mereka yang mempunyai kencing manis, tekanan darah tinggi, kolesterol tinggi dan juga mereka yang kuat merokok.

 

Tips Untuk Elak Strok

 

Jika anda atau ahli keluarga berisiko terkena serangan strok, eloklah anda segera berikhtiar dengan:

  1. berhenti merokok
  2. kawal bacaan gula dalam darah
  3. amalkan pemakanan yang sihat
  4. amalkan gaya hidup yang sihat
  5. amalkan supplemen kesihatan yang kaya dengan Resveratrol

 

Di Malaysia anda boleh dapatkan supplemen Resveratrol yang dipanggil Vivix daripada pengedar Shaklee yang sah..

 

Bagaimanakah kandungan bahan utama dalam Vivix membantu mengurangkan derita pesakit strok?

 

Vivix dirumus khas daripada 4 bahan semulajadi iaitu Anggur Muscadine, Elderberry, Purple Carrot dan juga Japanese Knotweed. Ia terhasil selepas bertahun-tahun kajian dijalankan oleh barisan saintis.

Resveratrol yang terkandung dalam Vivix membantu menurunkan kolesterol dalam darah serta menghalang pengoksidaan kolesterol jahat (LDL) yang boleh menyebabkan serangan jantung.

Elderberry pula membantu melindungi tubuh daripada penyakit jantung, strok dan serangan jantung.

Purple Carrot membantu menjaga kesihatan salur darah, platlet, dan lipoprotein yang berkebolehan mengurangkan risiko penyakit koronari jantung.

Vivix juga mampu mengaktifkan sel-sel pengawalan genetik yang merosot akibat serangan strok.

Kesimpulannya, Vivix dapat membantu orang yang berisiko diserang strok dan pesakit strok dalam pengawalan tekanan darah, menurunkan kolesterol malah membantu dalam mengekalkan berat badan ideal.

 

Ros kongsikan beberapa testimoni pesakit strok dan kesan yang dirasai mereka selepas mengamalkan supplemen Resveratrol ini untuk tatapan anda. Kesan adalah berbeza-beza mengikut individu.

 

Testimoni 1:

Mak saya kena warded disebabkan hypertensi yang mengakibatkan stroke dan kolestrol yang tinggi.

Selepas amalkan Vivix, paras darah makin turun, mak makin cergas dan bertenaga. Yang penting orang tegur mak makin muda dan berseri.

 

Testimoni 2:

Alhamdulillah.. bapa saudara dah boleh jalan. Hanya Allah maha penyembuh.

Alhamdulillah. Usaha dan ikhtiar mesti kena buat.

Kami beri Vivix 3 atau 4 ml setiap hari. Bawa pergi fisio. Bagi semangat dan galakan dia berjalan.

 

Testimoni 3:

Salam. Nampak macam ok sikit minggu ni.

Tekanan darah dia pun dah normal. Kitorang bantu dia berdiri dua tiga hari ni.

Alhamdulillah boleh berdiri, jalan-jalan sikit walaupun tak sepenuhnya. Kaki kiri dia masih belum kuat sangat lagi.

 

Anda boleh tengok testimoni lain di sini:

Pesakit Strok dah boleh jalan

Darah beku dah tiada

Pesakit Strok sedar dari koma

 

Mesti anda nak tahu berapa harganya kan. Sebotol Vivix berharga RM 475 sahaja. Ianya tahan sehingga 2 bulan. Harga yang berbaloi untuk dilaburkan demi menjaga diri anda daripada serangan strok.

 

Tak sabar nak dapatkan Vivix? Anda boleh klik terus button ORDER NOW di bawah.

Sekiranya, anda masih perlukan beberapa info mengenai Vivix, anda boleh whatsapp Ros di 019-367 3245.

Usah bertangguh lagi. Bimbang strok datang menyerang pada bila-bila masa yang anda pun tak tahu.

Pesakit Strok Boleh Bangun Dan Jalan Selepas Mengamalkan Supplement

Assalamualaikum

 

Serangan strok boleh menyerang sesiapa sahaja termasuk yang tua atau muda. Strok boleh membawa kepada kelumpuhan kekal jika tidak dirawat dengan serta-merta. Di sini ingin Ros cadangkan anda memberikan Vivix kepada pesakit strok. Dengan pengambilan Vivix, ada pesakit yang kena mild strok menunjukkan kesan positif seawal 3 hari. Ada yang ambil masa sedikit berdasarkan tahap strok mereka. Jika konsisten, insyaAllah pesakit strok boleh bangun dan jalan sendiri.

 

Pesakit Strok Boleh Bangun Dan Jalan

Baca juga >> Bagaimana Merawat Pesakit Strok Yang Koma <<

 

Testimoni 1:

testi Pesakit Strok Boleh Bangun Katil Sendiri

 

Perkongsian Sis Nik:

 

Mak Mertua saya kena mild strok hari tu, alhamdulillah dalam 3 hari minum Vivix, dah boleh bangun katil sendiri.

 

Testimoni 2:

testi Pesakit Strok Boleh Jalan Pakai Tongkat

 

Kisah seorang ibu kena strok:

 

Mak saya kena strok 5 Nov lalu.. semalam genap sebulan.. tangan, kaki mak tak boleh gerak.. mak tak berapa boleh cakap.. Alhamdulillah… setelah hampir seminggu lebih mak minum Vivix.. hari ni mak dah boleh jalan pakai tongkat. Kaki pun dah boleh angkat tinggi, tangan dah boleh angkat Cuma tak boleh genggam lagi. Bercakap pun dah semakin ok.. Alhamdulillah.. doa saya sebelum habis cuti sekolah, mak dah boleh jalan Allah tunaikan.. Syukur sangat.. Vivix memang membantu mak.. Alhamdulillah.

 

Testimoni 3:

testi Pesakit Strok Boleh Jalan Sendiri

Satu lagi perkongsian ibu yang kena strok.

 

Alhamdulillah.. Arina ma kesayangan dah boleh jalan sendiri. Baru 7 hari mengambil Vivix dari Shaklee.

Pada 9hb Oct 2012 ma diserang strok. Seluruh anggota badan sebelah kiri kaku tak boleh gerak. Sedih teramat sangat dan tak tahu apa nak buat. Kesian ma.. Thank you Jiha kerana memperkenalkan Vivix kepada saya.

Hari pertama minum sesudu Vivix, jari tangan ma dah boleh gerak, hari kedua kaki ma boleh gerak dan harini ma dah boleh bangun dan berjalan sendiri.

Ya Allah syukur kehadratMu.

 

Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Betapa bersyukurnya anak kepada ibu-ibu ini. Alhamdulillah.. ikhtiar dengan Vivix menjadi. Apa tunggu lagi? Hubungi Ros sekarang untuk bantu ibu atau bapa anda yang kena strok. Sanggupkah anda tengok mereka lumpuh sebelah badan?

 

Sebotol Vivix berharga RM 475 untuk kegunaan 2 bulan. Kalau anda beli 2 botol ( Twin Pack Vivix ) anda akan mendapat potongan 5%. Jimat kan.. Anda juga boleh order sendiri dengan menekan ikon di bawah. Pilih nak beli sebotol atau dua botol.

Baca juga >> Kenapa Perlu Pilih Twin Pack Vivix <<

button order nowHubungi Ros di 019- 367 3245 untuk order. Ros akan bantu dengan cara makan yang eksklusif untuk kesan yang terbaik.

signature SA

Darah Beku Dan Sakit Kepala Pesakit Strok Dah Tiada

Assalamualaikum

 

Penyakit strok terdapat 2 jenis iaitu Strok Iskemia dan Strok Haemoragik. Strok Iskemia berlaku apabila saluran darah di otak tersumbat akibat darah beku. Strok Haemoragik pula adalah strok yang disebabkan oleh saluran darah di otak lemah atau pecah sehingga berlaku pendarahan di dalam otak. Kedua-duanya menyebabkan bekalan oksigen ke otak terputus. Jika sel-sel di otak tidak menerima bekalan oksigen secukupnya, sel-sel tersebut boleh rosak atau mati.

 

Dalam kes yang teruk, pesakit strok hanya terlantar di katil hospital. Sebelah badan lumpuh dan tidak boleh bercakap. Baca << Cara Merawat Pesakit Strok Yang Koma >> .

 

Kalau yang ada darah beku, anda boleh ikhtiarkan untuk memulihkan pesakit strok dengan supplement Vivix. Antara kelebihan Vivix dalam membantu pesakit strok kembali pulih adalah:

  • mencairkan darah beku
  • membantu membuang kolesterol jahat
  • memulihkan sel dan otot jantung
  • mencegah keradangan
  • meningkatkan kesihatan jantung

darah beku dan sakit kepala pesakit strok dah tiada

Ros ingin kongsikan satu testimoni darah beku dan sakit kepala pesakit strok hilang selepas mengamalkan Vivix.

 

Testimoni:

testi darah beku dan sakit kepala pesakit strok

 

Perkongsian Asnie FaisIzzull- Testimoni abah beliau sendiri

Alhamdulillah.. Dengan izin Allah dan usaha Vivix Shaklee telah membuat abah sihat kembali.. suatu masa dulu abah ada darah beku di kepala, kena serangan strok, sakit kepala yang melampau.. bila kena serangan sakit kepala tu, semua orang tak kan boleh tido.. sebab abah akan meracau-racau… angina dalam badan.. sakit pinggang, pinggul.. (ni sebab badan abah yang besar)..

Belum pun habis sebotol Vivix dah Nampak kesan penyembuhannya.. baru-baru ni abah kena serangan sakit kepala melampau lagi.. 2-3 malam meracau tak boleh tido, sebab dah kehabisan Vivix (sebab mahal.. kesian abah).. semalam Vivix abah sampai (botol kedua) dan minum.. Alhamdulillah, malam tadi abah boleh berbual dan bergurau macam biasa… sakit kepala dah tiada.

Syukur padaMu Ya Allah

 

Jika ayah anda mengalami strok seperti abah Sis Asnie, hadiahkan lah mereka Vivix. Pasti anda tak sanggup melihat ayah anda sendiri meracau-racau menahan sakit kepala yang teramat sangat. 🙁 Kalau lah boleh ditukarkan tempat, pasti kita sebagai anak sanggup ganti. Mereka dah banyak berkorban membesarkan kita.. Sanggup tak makan asalkan kita kenyang.. Sanggup tak beli baju baru asalkan kita dapat baju kesukaan kita.. Banyak sebenarnya yang ayah kita lakukan demi nak menggembirakan kita masa kita kecil dahulu.. Sedih pulak tiba-tiba.

 

Ini lah masanya untuk anda ikhtiarkan agar mereka kembali sihat. Vivix antara ikhtiar yang anda boleh cuba.

 

Sebotol Vivix berharga RM 475 untuk kegunaan 2 bulan. Kalau anda beli 2 botol ( Twin Pack Vivix ) anda akan mendapat potongan 5%. Jimat kan.. Anda juga boleh order sendiri dengan menekan ikon di bawah. Pilih nak beli sebotol atau dua botol.

Baca juga >> Kenapa Perlu Pilih Twin Pack Vivix <<

button order nowHubungi Ros di 019- 367 3245 untuk order. Ros akan bantu dengan cara makan yang eksklusif untuk kesan yang terbaik.

signature SA

Cara Merawat Pesakit Strok Yang Koma Dah 2 Bulan

Assalamualaikum

 

Ada kenalan atau saudara anda kena strok? Ada pesakit strok hanya lumpuh sebelah badan tak boleh bergerak. Ada juga yang koma berbulan-bulan. Pasti sedih melihat orang yang kita sayang tak bergerak.

 

cara merawat pesakit strok

 

Ros ingin kongsikan dengan anda kisah suami Puan Yati yang dah koma 2 bulan. Berbagai-bagai cara Puan Yati ikhtiarkan. Akhirnya seorang pengedar Shaklee mencadangkan beliau mencuba Vivix untuk pulihkan sel-sel dan saraf suaminya yang rosak.

 

 

cara merawat strok

 

Puan Yati kongsikan perubahan yang berlaku selepas 5 hari suaminya minum Vivix.

 

Hari ke 5 abang minum Vivix

  1. Tekanan darah turun normal.. Sebelum itu 170/100 ke atas dan dipantau dengan 4 jenis ubat.. Sejak ambil Vivix.. tekanan darah normal 120/68 dan ubat diberhentikan
  2. Ketika sesi physio, abang sudah boleh angkat dan tahan berat badan sendiri
  3. Kaki kiri abang dah boleh gerak
  4. Abang boleh menelan
  5. Jangkitan darah berkurangan dan semakin baik
  6. Buah pinggang berfungsi dengan baik

Syukur.. Alhamdulillah.

 

Bersyukur sangat Puan Yati di atas perubahan suaminya. Menitis air mata kesyukuran.. Isteri mana sanggup tengok si dia yang tersayang terbaring tak boleh bergerak kan.. Selagi boleh ikhtiarkan.. kita ikhtiar kan. Sambil tu, berdoa banyak-banyak.

 

Kalau kenalan atau saudara anda ada yang kena strok dan masih tiada perubahan, cadangkan kepada mereka untuk ikhtiarkan dengan Vivix pula. Mana tahu, ada perubahan positif seperti suami Puan Yati.

 

Sebotol Vivix berharga RM 475 untuk kegunaan 2 bulan. Kalau anda beli 2 botol ( Twin Pack Vivix ) anda akan mendapat potongan 5%. Jimat kan.. Anda juga boleh order sendiri dengan menekan ikon di bawah. Pilih nak beli sebotol atau dua botol.

 

Baca juga >> Kenapa Perlu Pilih Twin Pack Vivix <<

 

button order now

Atau hubungi Ros di 019- 367 3245 untuk order. Ros akan bantu anda dengan cara makan yang eksklusif untuk kesan yang terbaik.

signature SA