Wanita Ini Sembuh Dari Sinus, Migrain Dan Gastrik Pun Berkurangan

Assalamualaikum

Anda mempunyai masalah sinus yang teruk? Kerap bersin di waktu pagi? Kerap diserang migrain? Gastrik bila terlambat makan?

 

Jom Ros kongsikan pengalaman Puan Ayu yang mengalami masalah seperti yang Ros katakan tadi.

.

Assalamualaikum W.B.T.. Saya Ayu Adyani Ab Rahman, berumur 33 tahun dan berasal dari Kota Bharu. Saya berkerja sebagai guru dan memiliki 3 orang anak. Saya ingin berkongsi pengalaman saya mengidap penyakit sinus, migrain dan gastrik di tahap kritikal.
.

Antara simptom yang saya hadapi ialah bersin yang berpanjangan, bengkak muka dan migrain yang teruk sehingga muntah-muntah. Saya juga kerap mengambil cuti sakit akibat daripada penyakit-penyakit ini. Saya telah mengidap penyakit ini sejak dari bangku sekolah lagi.
.

Untuk mengatasi masalah ini, saya kerap kali berjumpa dengan doktor, mengambil pain killer, PCM dan yang sewaktu dengannya. Saya juga pernah berjumpa dengan pakar neuro akibat masalah migrain yang teruk. Doktor memberi saya ubat-ubatan, pain killer dan ubat sinus pula perlu kerap diambil ketika sinus menyerang.
.

Saya mula mengenali Shaklee selepas kelahiran anak ketiga ketika hadir ke sebuah kelas nutrisi anjuran Shaklee. Pakar nutrisi dalam kelas telah menjelaskan serba sedikit tentang kepentingan mengambil supplemen tambahan Shaklee. Pulang dari kelas nutrisi, saya mula membuat kajian tentang Vivix, polifenol, resveratrol dan juga antioxidant.
.

Saya mula mengamalkan Vivix sejak kelas nutrisi tersebut dan mengambil sekurang-kurangnya 2 sudu sehari dan kadang-kadang lebih kerana rasanya yang enak. Antara produk Shaklee yang turut saya ambil ialah ESP, Vitalea, Garlic Complex, B-Complex, Omega Guard, Vita-C, Alfalfa, Ostematrix, Lecithin, Herblax, GLA Complex dan juga Vita-E.
.

Di awal pengambilan supplemen-supplemen ini, saya mengalami ‘healing crysis’ yang agak teruk seperti muka menjadi sembap, pening dan demam yang teruk selama seminggu. Setelah beberapa minggu, saya mula perasan jerawat batu mulai kecut, muka semakin OK, parut-parut semakin pudar dan tidak lagi didatangi selsema.
.

 

Kini setelah 2 tahun, Alhamdulillah saya tidak lagi didatangi sinus dan tiada lagi rekod MC akibat sinus. Migrain dan gastrik saya juga semakin berkurang dan bebas daripada pain killer dan PCM. Yeayy!! Dah dua tahun tak sentuh PCM. Saya masih lagi konsisten mengamalkan supplemen-supplemen ini dan sudah tidak terkira berapa bilangan Vivix yang telah saya ambil.
.

Pesanan saya kepada anda ialah jaga kesihatan sebaik mungkin dan berikhtiarlah dengan cara yang paling selamat. Amalkan makan supplemen sebelum datang penyakit yang tidak diundang. Saya sangat berpuas hati dan berazam untuk membantu mereka yang ada masalah sama dengan saya untuk mencuba ikhtiar dengan Vivix dan supplemen lain juga. Kesihatan adalah nikmat yang perlu disyukuri dan dijaga! Bila sihat apa yang kita lakukan akan menjadi lebih bererti dan cemerlang!
.

Terima kasih Allah kerana telah menemukan saya dengan produk hebat ini. TQ juga kepada pakar nutrisi yang memberi penerangan dan terima kasih juga kepada encik suami yang banyak memberi sokongan. Terima kasih buat ahli keluarga lain dan kawan-kawan. Lurve uollss..

Kredit:

OKTOBER 2016 (SPECIAL EDITION VIVIX)
TESTIMONI 7: AYU ADYANI AB RAHMAN

 

Jika anda mempunyai masalah yang sama, ikhtiarkanlah seperti yang Puan Ayu amalkan.

Hubungi Ros di 019-367 3245 untuk konsultasi lanjut.

Krim Hilangkan Eye Bag Dengan Cepat

Assalamualaikum

Selain mengamalkan petua semulajadi untuk hilangkan eye bag atau lingkaran hitam bawah mata, anda juga boleh sapukan krim Eye Treatment daripada Shaklee.

 

Fungsi Eye Treatment Shaklee:

1. Membantu mengurangkan sembap di sekeliling mata

2. Membantu mengurangkan garis-garis halus dan kedutan

3. Membantu meningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit

 

Jom tengok 2 testimoni pengguna yang menggunakan krim eye treatment Shaklee untuk kurangkan eye bag atau lingkaran hitam bawah mata.

 

Testimoni 1:

 

Testimoni 2:

 

Berminat nak dapatkan krim eye treatment untuk hilangkan eye bag?

Hubungi Ros di 019-367 3245 segera.

Cara Hilangkan Eye Bag Dengan Menggunakan Bahan Yang Ada Di Rumah

Assalamualaikum

Eye Bag atau lingkaran hitam di sekeliling mata boleh menjejaskan penampilan kita.

Perkara ini boleh berlaku jika anda tidak mendapat tidur yang cukup setiap hari.

Ros huraikan sebab-sebab terjadi lingkaran hitam bawah mata ini di entri yang lain ya.

Jika dibiarkan, masalah eye bag boleh menjadi bertambah teruk. Makin sukarlah untuk dipulihkan ke keadaan yang asal.

Jadi, eloklah anda ikhtiarkan untuk hilangkan eye bag anda seberapa segera sebelum anda dipanggil mata panda. Oppss..

Jom tengak cara hilangkan eye bag dengan menggunakan bahan yang ada di rumah:

1. Baking soda

Selain untuk hilangkan whitehead, campuran baking soda dan air juga boleh digunakan untuk kurangkan eye bag.

Caranya:
Baking soda dicampur dengan sedikit air untuk membentuk paste. Sapukan di bawah mata. Biarkan kering sehingga 5-10 minit. Sapu dengan tuala lembap untuk bersihkannya.

2. Uncang teh

Selepas ini anda boleh simpan uncang teh selepas buat satu teko air teh. Teh menpunyai sifat diuretik yang boleh mengurangkan bengkak bawah mata.

Caranya:
Rendam 2 uncang teh di dalam air suam. Biarkan sejuk. Boleh juga dimasukkan ke dalam peti sejuk. Selepas itu, letakkan satu uncang di mata kanan dan satu uncang lagi di mata kiri. Biarkan selama 5 minit.

3. Hirisan timun

Yang ni mesti ramai yang dah tahu. Kita dah biasa dengarkan hirisan timun boleh menyegarkan mata yang letih dan mengurangkan lingkaran hitam bawah mata.

Caranya:

Baring dan pejam kedua-dua belah mata. Letakkan hirisan timun di setiap mata. Pastikan bahagian bawah mata juga dilitupi dengan timun tersebut. Tunggu sehingga 10-15 minit.

Selepas ini, pastikan anda ada 3 bahan ini di rumah untuk hilangkan eye bag dengan pantas.

Nak lagi tips hilangkan eye bag?

Tunggu…

Cara Semulajadi Untuk Hilangkan Whitehead

Assalamualaikum

Nak tahu tak cara semulajadi untuk hilangkan whitehead?

Jom Ros kongsikan 3 cara semulajadi yang anda boleh lakukan di rumah untuk hilangkan whitehead.

1. Rawatan steam

Ros ada kongsikan cara nak buat stream di rumah di entri sebelum ni.

Steam akan membantu membuka liang pori dan melonggarkan kotoran, minyak dan sel kulit mati di liang pori.

2. Baking soda

Baking soda merupakan agen pengelupasan lembut yang boleh digunakan untuk menanggalkan whitehead.

Caranya:
Bancuh satu sudu teh baking soda dengan sedikit air. Sapukan di tempat yang ada whitehead. Bilas selepas beberapa minit.

3. Oatmeal

Oatmeal juga boleh digunakan untuk scrub kulit wajah secara lembut. Selain itu, oatmeal juga berupaya menyerap lebihan minyak.

Caranya:
Campurkan oatmeal dengan sedikit air. Sapu pada wajah dan biarkan selama 10 minit. Scrub wajah anda dan bilas dengan air suam.

Mudahkan.. kos rawatan semulajadi untuk hilangkan whitehead ini juga murah je.

Selamat mencuba.

Cara Mudah Hilangkan Whitehead Dan Blackhead

Assalamualaikum

Tiap kali duduk depan cermin, mesti ramai antara kita yang suka belek-belek hidung, belek-belek muka kan.

Tengah-tengah sikat rambut, tertangkap pula pandangan whitehead dan blackhead di atas hidung. Ee.. geramnya ku tengok.

Mulalah tangan tu gatal picit kuat-kuat nak bagi keluar whitehead tu. Aduh.. sakitlah pula lepas picit. Tapi whiteheadnya masih ada.

Dulu, masa Ros sekolah menengah, hujung minggu tak outing dah jadi rutin pakai biore pore pack nak tanggalkan whitehead tu. Buat berjemaah dengan geng satu dorm.

Time nak tanggalkan pore pack tulah masa yang dinanti-nantikan. Nak tengok banyak mana whitehead yang keluar.

Selepas ditarik pore pack tu, tercacak-cacaklah whitehead yang berjaya ditanggalkan. Puas sangat hati masa tu. Haha.

Sesiapa pernah pakai pore pack mesti ada perasan yang sama dengan Ros. (Sep sikit, kita geng!)

Minggu seterusnya.. buat lagi. Hai.. bila nak habis ni whitehead dan blackhead ni.

Lama-lama.. bosannya nak hilangkan whitehead dan blackhead ni. Malaslah nak layan whitehead ni.

Masa berlalu..

Tanpa disedari, sekarang dah takde dah whitehead dan blackhead di muka Ros.

Alhamdulillah. Syukur.

Anda nak tahu cara apa yang Ros gunakan untuk hilangkan whitehead dan blackhead ni?

Pencuci muka yang Ros guna boleh hilangkan whitehead dan blackhead.

Sebenarnya, Ros tak sangka sangat. Biasakan pencuci muka fungsinya bersihkan wajah daripada debu dan kotoran.

Tapi, pencuci ni siap boleh bersihkan sehingga ke liang pori. Sebab tu whitehead dan blackhead pun boleh hilang sekali.

Jom Ros perkenalkan pencuci muka tu kepada anda.

Namanya, Gentle Deep Foaming Cleanser.

Dirumus daripada tumbuhan semulajadi.

Kalau whitehead dan blackhead anda teruk, anda patut cuba Gentle Action Makeup Remover sekali. Ia boleh menanggalkan segala kotoran, daki dan makeup di wajah. Dengan whitehead dan blackhead sekali dia boleh keluarkan.

Ros kongsikan beberapa testimoni pengguna yang puas hati dengan cara tindakan Gentle Deep Foaming Cleanser dan Gentle Action Makeup Remover dalam menghilangkan whitehead dan blackhead di muka.

Jom tengok.

Berminat nak hilangkan whitehead dan blackhead dengan kedua-dua produk Nutriwhite ini?

Whatsapp Ros di 019-367 3245 sekarang.

Apa Rahsia Akak Ini: Berat Badan Turun Dan Kulit Makin Cantik

Assalamualaikum

Anda berazam nak turunkan berat badan tetapi masih belum berjaya?

Apa kata baca perkongsian dulu perkongsian akak ini:

Saya mula makan Vivix sebab nak bagi sorongan pada suami. Dia ada ketumbuhan (cyst) di pangkreas. Pada mulanya suami tak nak makan, saya tak memaksa suami untuk makan Vivix tu tapi saya bagi tau bahawa pengambilan Vivix nie dapat mengurangkan/ melambatkan pembesaran cyst tersebut…
.

Lepas tu, suami mula makan apabila dia tengok saya makan Vivix tu… tapi tu la, tak lama pun dia makan dalam 2 ke 3 minggu.. Bila saya tanyakan apa yang dia rasa, rasa sakit berkurangan dari selalu, badan dia rasa cergas dan mood dia pun semakin baik. Mood tu dari segi melakukan kerja bertambah baik…
.

Pada masa yang sama, saya makan jugak Vivix tu tapi tak la macam suami saya kejap makan kejap tak. Saya konsisten makan Vivix tu sampai sekarang, saya dapati kesannya agak cepat, kulit muka saya yang berminyak dulu sekarang dah kurang tak la teruk macam dulu. Berat badan saya jugak semakin menurun, yang dahulunya tidak mahu berganjak dari angka 70kg ke 72kg sekarang dah mula menjejak ke angka 69kg dan ke bawah..

Ini saya baru makan Vivix dalam masa 1 bulan setengah sahaja tau… Saya tak perasan pun tentang berat badan ni makin mengecil, suami tegur “makan apa sekarang badan makin slim ni” malu pulak saya bila dia tegur begitu.. Kalau saya teruskan hasilnya pasti gempak kan?
.

Selalu saya akan makan Vivix sebelum sarapan. Kenapa boleh kuruskan badan ya Vivix ni? Vivix jugak boleh melancarkan sistem dalam usus kita, setiap hari mesti akan membuang 2 ke 3 kali. Samada kita makan banyak ke sikit ke pasti keesokan harinya kita akan ke tandas untuk membuang.
.

Dari luaran pula, tona kulit muka saya semakin sekata, lembut dan halus je.. Saya suka sangat, lagi-lagi kat bahagian hidung saya ni, dulu hitam dari permukaan kulit muka sekarang. Alhamdulillah… semakin cantik… Alamak terpuji diri sendiri pulak… sorry ya…

Kredit to:

SEPTEMBER 2016 (SPECIAL EDITION VIVIX)
TESTIMONI 4: NOORBIHA BINTI ABU

Jika anda ingin mencuba apa yang akak ni amalkan, bolehlah whatsapp Ros di 019-367 3245.

Dapatkan Produk Shaklee Daripada Wakil Pengedar Shaklee Yang Sah

Assalamualaikum

Berminat nak dapatkan produk Shaklee?

Pastikan anda dapatnya daripada pengedar Shaklee yang sah. Mereka akan dapat membimbing anda dengan cara pengambilan supplemen yang betul beserta tips-tips yang anda boleh amalkan untuk mencapai tahap kesihatan yang diimpikan.

Ros merupakan salah seorang pengedar bebas Shaklee yang sah. Anda boleh hubungi Ros di 019-367 3245 untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee. Paling mudah klik sahaja link ini >> http://www.wasap.my/60193673245.

 

Home Office Shaklee yang baru bermula 25 April 2017:

 

Home Office:

Level 1, 2 & 3
Sunway Geo Tower,
Jalan Lagoon Selatan,
Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya,
Selangor Darul Ehsan
Tel : 03 – 5622 3188
Fax : 03 – 5622 3199
Masa operasi :
Isnin – Sabtu ( 10am – 7pm)

Home Office Shaklee telah berpindah dari Sunway Pinnacle ke Sunway Geo Tower pada hujung April yang lalu. Dari jalan besar, anda dah boleh nampak perkataan Shaklee yang terdapat di dinding ground floor Sunway Geo Tower.

Kali ini, Shaklee mengamalkan konsep ‘pick-and-pay’ berbanding dahulu kena isi borang untuk pembelian produk.

Untuk pembelian produk Shaklee di Home Office, anda boleh menggunakan ID Ros: 1134 656.

 

Senarai Cawangan Shaklee di Malaysia:

 

Terdapat 6 lagi cawangan Shaklee di Malaysia. Jika anda berada berdekatan dengan cawangan ini, anda boleh walk-in dan gunakan ID Ros: 1134 656 untuk pembelian produk.

 

Kuala Lumpur:

No 32, Jalan Seri Rejang 3,
Pusat Industri Seri Rampai,
Taman Sri Rampai,
53300 Kuala Lumpur.
Tel : 03 – 4142 1067
Fax : 03 – 4142 1027
Masa operasi :
Isnin – Jumaat
Sabtu (minggu 1 & 3 sahaja)
10am – 7pm

 

Pulau Pinang:

No. 81, 83 & 85,
Jalan Todak 6,
Pusat Komersial Sunway Perdana,
13700 Seberang Jaya,
Pulau Pinang.
Tel : 04 – 383 8261
Fax : 04 – 383 8560
Masa operasi :
Isnin – Jumaat
Sabtu (minggu 1 & 3 sahaja)
10am – 7pm

 

Perak:

32, Medan Istana 1,
Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh,
Perak.
Tel : 05 – 241 8260
Fax : 05 – 241 8263
Masa operasi :
Isnin – Jumaat
Sabtu (minggu 1 & 3 sahaja)
10am – 7pm

 

Johor:

47,49 & 51,
Jalan Molek 3/20,
Taman Molek,
81100 Johor Bahru,
Johor.
Tel : 07 – 350 7245
Fax : 07 – 350 7804
Masa operasi :
Isnin – Jumaat
Sabtu (minggu 1 & 3 sahaja)
10am – 7pm

 

Kelantan:

319, Section 25,
Bandar Kota Bharu,
Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu,
Kelantan.
Tel : 09 -747 8688
Fax : 09 – 747 7711
Masa operasi :
Ahad – Khamis
Sabtu (minggu 1 & 3 sahaja)
10am – 7pm

 

Sabah:

Lot 4.1, Neutron Point,
Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat,
88300 Kota Kinabalu,
Sabah.
Tel : 088 – 393 848
Fax : 088- 393 851
Masa operasi :
Isnin – Jumaat
Sabtu (minggu 1 & 3 sahaja)
10am – 7pm

 

Selepas pembelian, hubungi Ros di 019-367 3245 untuk konsultasi cara makan yang eksklusif untuk customer Ros.

Jika anda ingin dapatkan produk Shaklee pada harga yang lebih menjimatkan dan menikmati faedah-faedah lain seperti cash bonus, Ros syorkan anda mendaftar menjadi ahli Shaklee hari ini juga. Boleh baca entry Ros sebelum ini >> Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Secara Online.

 

Shaklee creating healthier lives.

Hargailah Masa Kecil Anak-Anak

Assalamualaikum

Semenjak anak dah masuk tiga ni, masa dirasakan berjalan dengan begitu pantas. Banyak sangat perbezaannya kalau nak dibandingkan ketika masih belum punya anak.

Dahulu selepas bangun pagi hanya perlu siapkan pakaian diri sendiri dan suami. Kalau ikutkan sempat lagi nak masak breakfast kalau rajin. Hihihi.

Sekarang pula terjaga bangun pagi sebab anak nak menyusu. Lepas tu kena bangun awal pukul 4 5 pagi sebab nak siapkan barang anak-anak ke nursery dan tadika. Itu kalau tido awal, beg anak-anak tak siap lagi.

Pengalaman Ros menyusukan anak dengan susu ibu dari anak pertama sehingga yang no 3 ni, beg susu anak paling penting. Setakat ni tak pernah tertinggal lagi di rumah. Tapi pernah berlaku, susu yang dibekalkan ngam-ngam je.

Bila susu ngam-ngam je memang Ros lah yang kalut risaukan anak lapar sepanjang perjalanan balik ke rumah. Perjalanan dari nursery ke rumah pula mengambil masa sehingga sejam lebih jika jem.

Tiba di rumah, pastinya tanpa bertangguh lagi kena susukan anak dahulu sebelum buat kerja rumah lain seperti memasak.

Bila anak dah kenyang, barulah senang hati nak masak makan malam. Sambil tu, on mesin basuh. Selesai makan, bolehlah sidai baju.

Ros salute wanita yang punya ramai anak (4-5 orang), masih bekerja tetapi tetap uruskan sendiri anak-anak dan rumah. Tiada maid pulak tu.

Apa rahsia supermom-supermom ini?

Bila ditanya, mereka menjawab pengurusan masa sangat penting. Mereka tahu mana yang penting, mana yang urgent, mana yang boleh tunggu.

Mereka juga belajar untuk menerima “not perfect is ok”. Kalau anak-anak selerakkan mainan selepas dikemas, just tarik nafas dalam-dalam dan biarkan mereka bermain sepuasnya.

Kalau marah-marah, mood kita dan anak-anak juga tak ok. Kalau Ros masa ni, Ros akan telan B Complex untuk redakan sikit tekanan.

Sedarkah anda, masa kecil anak tak lama. Nanti bila mereka dah besar, mesti kita rindu masa-masa kecil mereka. Bila umur 13 tahun, mereka akan masuk ke asrama. Paling tidak, umur 18 tahun mereka akan ke menara gading pula.

 

Jadi, 13 tahun je mereka bersama kita di rumah. Marilah kita menikmati detik-detik ini dengan penuh kegembiran dan kegirangan.

 

Rawatan Semulajadi Untuk Hilangkan Jeragat

Assalamualaikum

Jom Ros kongsikan beberapa rawatan semulajadi untuk atasi masalah jeragat.

1. Kentang
Kentang boleh digunakan untuk mencerahkan kawasan berjeragat. Selain jeragat, kentang juga membantu mengurangkan masalah lingkaran hitam di sekeliling mata.

Ambil kentang bersaiz sederhana dan potong kepada 2 bahagian. Letakkan beberapa titis air di permukaan kentang dan sapu di tempat yang ada jeragat.

2. Timun dan lemon

Timun dan lemon merupakan agen pencerah semulajadi. Sapukan kedua-dua bahan ini di tempat jeragat selama 20 minit. Bilas dengan air suam.

3. Betik

Penggelupasan kulit secara semulajadi dengan menggunakan betik yang diparut boleh mengatasi masalah jeragat.

Ambil sepotong betik dan parut isinya. Keluarkan jus dan sapu di kawasan berjeragat. Biarkan sehingga 20 minit dan bilas dengan air suam.

4. Avocado

Avocado sangat bagus untuk merawat masalah jeragat. Ia kaya dengan asid lemak dan vitamin c.

Lenyek setengah biji avocado dan sapu ke tempat berjeragat.

Pastikan anda tiada alahan terhadap susu getah sebelum anda mencuba hilangkan jeragat dengan avocado.

5. Susu dan kacang almond

Kulit kering boleh membawa kepada masalah jeragat. Berikan kelembapan kepada kulit anda dengan rawatan susu dan kacang almond.

Rendam kacang almond semalaman. Buang kulit dan campurkan dengan sedikit susu. Sapu di tempat berjeragat.

Kesemua rawatan semulajadi di atas bergantung kepada keadaan jeragat anda. Ada yang sebulan konsisten dengan salah satu cara di atas, dah boleh nampak perubahan.

Yang penting, berikhtiarlah. Boleh baca entri Ros sebelum ini mengenai >> Jeragat

Semoga bermanfaat.

Cara Atasi Jeragat Di Muka Secara Semulajadi

Assalamualaikum

Jeragat merupakan satu lagi masalah kulit yang menghantui wanita. Jeragat adalah tompok atau bintik-bintik hitam yang timbul di bahagian pipi, dagu dan hidung.

Bagaimana jeragat terjadi?

Jeragat terjadi disebabkan beberapa faktor. Antaranya adalah:

1. Sinaran uv

Sinaran uv yang terkena terus kepada kulit menyebabkan pigmentasi.

2. Perubahan hormon

Wanita yang berusia 40 tahun kerap mengalami masalah jerawat disebabkan hormon yang tidak stabil.

Wanita hamil juga boleh mendapat jeragat. Ia lebih dikenali sebagai topeng kehamilan.

3. Pemakaian kosmetik

Sesetengah barangan kosmetik mengandungi bahan kimia berbahaya yang boleh menipiskan kulit seterusnya membawa kepada masalah jeragat.

Kenapa jeragat susah nak hilang?

1. Masalah jeragat tidak diatasi daripada puncanya.

2. Tidak memakai krim pelindung uv semasa keluar rumah

3. Kekurangan vitamin antioksidan seperti A, C dan E

4. Menggunakan krim jeragat yang hanya menipiskan lagi permukaan kulit

 

Rawat jeragat dengan supplemen semulajadi:

1. Vivix

Vivix merupakan supplemen antioksidan yang sangat berkuasa untuk menghalang kerosakan kulit akibat radikal bebas.

Selain itu, Vivix juga membantu memperbaiki sel-sel kulit yang rosak sehingga ke peringkat DNA.

2. GLA complex

GLA complex membantu menstabilkan hormon wanita serta mencantikkan kulit.

3. Collagen Powder

Collagen Powder merangsang penghasilan collagen untuk memperbaiki tekstur kulit yang bermasalah.

4. Vitamin C Sustained Release

Vitamin C merupakan antioksidan penting untuk mencerahkan kembali tompok-tompok hitam di wajah.

Dengan teknologi sustained release atau pelepasan masa, badan mendapat 100mg Vitamin C selama 5 jam.

Rawat jeragat dengan skin care semulajadi:

1. Ultimate Protection Whitening Lotion

Ultimate Protection Whitening Lotion mengandungi SPF 15 untuk melindungi kulit daripada sinaran uv selama 4 jam.

Selepas 4 jam, sapu sekali lagi untuk perlindungan selama 4 jam lagi.

2. Spot Treatment

Spot Treatment membantu memudarkan tompok-tompok hitam atau jeragat di wajah secara semulajadi tanpa menggelupaskan dan menipiskan kulit.

Testimoni:

Konsultasi:

Hubungi Ros di 019-367 3245 untuk konsultasi lanjut.

Cara Nak Dapatkan Set Jeragat:

Anda boleh buat pembelian terus di website Shaklee dengan klik >> ORDER NOW.

Selepas pembelian, whatsapp Ros dengan klik link ini >> http://www.wasap.my/60193673245
untuk dapatkan cara makan eksklusif untuk pelanggan Ros.

Jika selama ini bermacam-macam cara anda dah cuba untuk hilangkan jeragat ini, ikhtiarkan pula dengan Set Jeragat ni.

Biarkan Ros bantu anda dapatkan kulit bebas jeragat. InsyaAllah.