Cara Kecilkan Pori-pori Wajah Yang Terbuka Dengan Berkesan

Assalamualaikum

Selain mencuba cara semulajadi untuk kecilkan pori-pori wajah, anda juga boleh mengamalkan supplemen untuk kesihatan kulit.

Supplemen yang dicadangkan untuk kecilkan pori-pori wajah adalah:

 

1. Vivix : membantu memperbaiki sel-sel kulit yang rosak. Vivix juga kaya dengan antioksidan untuk melindungi kulit daripada radikal bebas.

 

2. Collagen Powder: membantu mengecilkan liang pori wajah dan meningkatkan keanjalan kulit.

 

3. Vitamin C: penting untuk penghasilan collagen dan elastin. Selain daripada itu, Vitamin C juga membantu mengurangkan kedutan dan garis halus.

 

4. Gentle Deep Foaming Cleanser: membantu membersihkan kulit dan liang pori daripada kotoran. Sesuai dengan namanya, Gentle Deep Foaming Cleanser, segala benda yang tersumbat di liang pori dapat dikeluarkan dengan cara yang lembut.

 

5. Soothing Radiance Whitening Softener: membantu menutup kembali liang pori yang terbuka semasa process mencuci muka tadi. Selain itu, toner ini juga akan menyegarkan kulit.

 

Dapatkan 5 produk ini untuk mengecilkan pori-pori wajah anda.

 

Jom tengok testimoni customer yang menggunakan produk-produk di atas.

Cabaran 30 hari dengan Vivix dan Collagen Powder mengurangkan masalah pori-pori terbuka akak ni.

Wow!! Sangat luar biasa kedan Vivix ni, kulit wajah saya nampak lembap dan pori-pori terbuka dah berkurang. Kulit muka juga semakin cerah dan sekata.

Kulit flawless dengan supplemen Vivix dan Collagen Powder.

Liang pori di mukaku dah mengecil. Rasa licin je. Takdela rasa menggerutu.

Vivix terbukti secara klinikal menjadikan seseorang itu 25 tahun lebih muda.

Sampaikan artis macam Emma Maembong dan Rita Rudaini pun turut amalkan Vivix ni.

Jom tengok apa kata mereka.

 

Anda boleh klik >> ORDER NOW sekarang untuk pembelian terus dengan pihak Shaklee.

Penghantaran akan dibuat samada oleh Gdex, Citylink atau Poslaju.

Selepas pembelian, sila whatsapp Ros di 019-367 3245 untuk dapatkan cara makan dan tips lain untuk kecilkan liang pori wajah anda.

 

Nak cepat, boleh terus whatsapp Ros di link ini >> whatsapp Ros untuk dapatkan Set Kecilkan Pori ini.

Ros sedia membantu anda selesaikan masalah kulit anda. InsyaAllah kita ikhtiarkan.

Cara Mengecilkan Liang Pori Di Wajah

Assalamualaikum

Liang pori wajah yang besar dan terbuka sedikit sebanyak boleh mencacatkan penampilan wajah anda. Ia juga boleh membawa kepada masalah jerawat bila pori-pori tersebut tersumbat dengan debu, kotoran dan sel kulit yang mati.

Bagaimana nak mengecilkan pori-pori wajah?

 

Ros ingin tekankan di sini rutin penjagaan wajah yang konsisten memainkan peranan yang besar untuk mengecilkan liang pori.

Perkara pertama yang anda perlukan lakukan adalah membersihkan muka daripada kotoran seperti mekap dan debu.

Bila wajah sudah dicuci bersih, kotoran sudah tiada di liang pori, anda perlukan memakai toner untuk menutup liang pori yang terbuka itu.

Selepas itu, pastikan anda memakai pelembap untuk mengekalkan kelembapan kulit dan memakai pelindung uv untuk melindungi kulit daripada pancaran sinar uv.

Untuk 3 rutin di atas, Ros akan gunakan Set Asas Nutriwhite kegemaran Ros.

Anda boleh gunakan pencuci muka, toner dan pelindung uv pilihan anda. Tapi, pastikan ianya selamat dan semulajadi tau.

Seterusnya Ros nak kongsikan 3 cara semulajadi untuk kecilkan pori-pori wajah.

 

3 cara semulajadi untuk kecilkan pori-pori wajah:

 

1. Menggunakan kiub ais : Ambil beberapa ketul kiub ais dan bungkus dengan kain yang bersih. Tekap kain tersebut di muka selama beberapa minit. Buat selama 15 minit.

2. Menggunakan masker timun : Keluarkan sebiji timun dari peti sejuk. Potong kepada beberapa bahagian kecil dan blend sehingga hancur. Sapu paste timun tadi dengan jari ke seluruh wajah kecuali bahagian mata. Baring dan biarkan mask tadi selama 30 minit. Selepas itu, bilas dengan air yang bersih.

 

3. Menggunakan masker madu dan lemon: Ambil sebiji lemon dan perah jus untuk dapatkan 3-5 sudu besar jus lemon. Campurkan dengan madu secukupnya. Sapu pada wajah dan biarkan selama 15-20 minit. Bilas dengan air suam.

Semoga bermanfaat untuk anda yang tercari-cari cara nak kecilkan liang pori wajah. 🙂

Anda boleh baca selanjutnya mengenai >> bagaimana supplemen membantu kecilkan pori-pori wajah.